B blodiuw Zeptopat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #1 Xbox hesabıma site üzerinden giriş yapamıyorum - hesabınızı kapatıyoruz deyip atıyor. Dosya Ekleri resim_2024-10-19_122112929.png 70,7 KB · Görüntüleme: 21
Mehmet.Heroo Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 794 Çözümler 10 Yer Kuveyt 19 Ekim 2024 #2 blodiuw dedi: Xbox hesabıma site üzerinden giriş yapamıyorum - hesabınızı kapatıyoruz deyip atıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi Windows Xbox uygulamasından mı girmeye çalışıyorsun. VPN vs açık mı eklentilerinizi kontrol edin DNS değiştirdiyseniz geri varsayılan ayarlara döndürün kendi Xbox uygulamasından girmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
blodiuw dedi: Xbox hesabıma site üzerinden giriş yapamıyorum - hesabınızı kapatıyoruz deyip atıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi Windows Xbox uygulamasından mı girmeye çalışıyorsun. VPN vs açık mı eklentilerinizi kontrol edin DNS değiştirdiyseniz geri varsayılan ayarlara döndürün kendi Xbox uygulamasından girmeyi deneyin.