Mertoviche Femtopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #1 Steam'in sitesi üzerinden hesabıma bir ürün eklemek istediğimde şu sorunla karşılaşıyorum: Fakat hesabıma, mobil uygulaması üzerinden sorunsuz bir şekilde ürün ekleyebiliyorum. Bu sorunun neden oluştuğuna dair bir fikriniz var mı?
Steam'in sitesi üzerinden hesabıma bir ürün eklemek istediğimde şu sorunla karşılaşıyorum: Fakat hesabıma, mobil uygulaması üzerinden sorunsuz bir şekilde ürün ekleyebiliyorum. Bu sorunun neden oluştuğuna dair bir fikriniz var mı?
6 658936 Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 15 24 Haziran 2023 #2 Biraz bekleyin düzelecektir yüksek ihtimal. Bana da oldu bu Tamamıyla PC versiyonun geçiçi çökmesi benzeri hata olarak düşünebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Biraz bekleyin düzelecektir yüksek ihtimal. Bana da oldu bu Tamamıyla PC versiyonun geçiçi çökmesi benzeri hata olarak düşünebilirsiniz.
KS KS Mertoviche Femtopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #3 658936 dedi: Biraz bekleyin düzelecektir yüksek ihtimal. Bana da oldu bu Tamamıyla PC versiyonun geçiçi çökmesi benzeri hata olarak düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım, çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
658936 dedi: Biraz bekleyin düzelecektir yüksek ihtimal. Bana da oldu bu Tamamıyla PC versiyonun geçiçi çökmesi benzeri hata olarak düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım, çok teşekkürler.