iRias Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 225 Çözümler 1 Yer Orta Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #11 Sorun yoktur diye düşünüyorum.
A Alp Kaftan Decapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #12 emirtelli dedi: Bir program yüklenmediyse sorun yok hocam. MalwareBytes ile tekrar tarama yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yüklemedi Site ismi verebiliyor muyuz?
emirtelli dedi: Bir program yüklenmediyse sorun yok hocam. MalwareBytes ile tekrar tarama yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yüklemedi Site ismi verebiliyor muyuz?
emirtelli Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 806 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #13 Alp Kaftan dedi: Hiçbir şey yüklemedi Site ismi verebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... İsim verebilirsiniz ama dediğiniz sitelerin linkini atmak yasak diye biliyorum.
Alp Kaftan dedi: Hiçbir şey yüklemedi Site ismi verebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... İsim verebilirsiniz ama dediğiniz sitelerin linkini atmak yasak diye biliyorum.
A Alp Kaftan Decapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #14 emirtelli dedi: İsim verebilirsiniz ama dediğiniz sitelerin linkini atmak yasak diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 720p izle. Org
emirtelli dedi: İsim verebilirsiniz ama dediğiniz sitelerin linkini atmak yasak diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 720p izle. Org
emirtelli Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 806 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #15 Alp Kaftan dedi: 720p izle. Org Genişletmek için tıkla... Yukarıda dediğim gibi program yüklenmediyse sorun yok hocam.
Alp Kaftan dedi: 720p izle. Org Genişletmek için tıkla... Yukarıda dediğim gibi program yüklenmediyse sorun yok hocam.
merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.951 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #16 Muhtemelen şu an sistemin temiz ama site üzerinden rahatça virüs bulaşabilir tarayıcına Bitdefender veya Malwarebytes eklentisi kurmanı tavsiye ederim.
Muhtemelen şu an sistemin temiz ama site üzerinden rahatça virüs bulaşabilir tarayıcına Bitdefender veya Malwarebytes eklentisi kurmanı tavsiye ederim.
A Alp Kaftan Decapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #17 emirtelli dedi: Yukarıda dediğim gibi program yüklenmediyse sorun yok hocam. Genişletmek için tıkla... Bir daha bakıp size geri dönüş yapacağım
emirtelli dedi: Yukarıda dediğim gibi program yüklenmediyse sorun yok hocam. Genişletmek için tıkla... Bir daha bakıp size geri dönüş yapacağım
Quarezma Picopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 256 8 Ağustos 2021 #18 Bir programla virüs taraması yapın.
A Alp Kaftan Decapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #19 Quarezma dedi: Bir programla virüs taraması yapın. Genişletmek için tıkla... windows ile yapmıştım tam tarama
Quarezma dedi: Bir programla virüs taraması yapın. Genişletmek için tıkla... windows ile yapmıştım tam tarama