ahmetsakacii Zeptopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #1 HTML, CSS, JavaScript kullanarak bir web sitesi geliştiriyorum. Sitenin arka plan yönetim paneli vs. için siteyi WordPress'e ekleyebilir miyim, yoksa PHP, ASP, node.js vb. kullanmam mı gerekiyor? Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2021
HTML, CSS, JavaScript kullanarak bir web sitesi geliştiriyorum. Sitenin arka plan yönetim paneli vs. için siteyi WordPress'e ekleyebilir miyim, yoksa PHP, ASP, node.js vb. kullanmam mı gerekiyor? Yardımcı olabilir misiniz?
eneskt Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 641 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Temmuz 2021 #2 PHP kullanarak WP giydirmesi yapılabiliyor diye biliyorum. Eğer JS kullandıysanız Netlify CMS'yi araştırabilirsiniz.
PHP kullanarak WP giydirmesi yapılabiliyor diye biliyorum. Eğer JS kullandıysanız Netlify CMS'yi araştırabilirsiniz.
ahmetsakacii Zeptopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #3 eneskt dedi: PHP kullanarak WP giydirmesi yapılabiliyor diye biliyorum. Eğer JS kullandıysanız Netlify CMS'yi araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
eneskt dedi: PHP kullanarak WP giydirmesi yapılabiliyor diye biliyorum. Eğer JS kullandıysanız Netlify CMS'yi araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim