HavlayanLama Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 718 Çözümler 3 16 Aralık 2020 #1 HTML ve CSS biliyorum. Site yaparak para kazanabilir miyim, o kişi için domain vs almam gerekli mi?
Seandear Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 16 Aralık 2020 #2 Hocam tabii kazanılır.
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 16 Aralık 2020 #3 Silinen üye dedi: HTML ve CSS biliyorum. Site yaparak para kazanabilir miyim, o kişi için domain vs almam gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Tanıdık bir arkadaş vardı sitesi olan. Siteden ziyade aldığınız reklamlardan kazanıyorsunuz diye biliyorum.
Silinen üye dedi: HTML ve CSS biliyorum. Site yaparak para kazanabilir miyim, o kişi için domain vs almam gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Tanıdık bir arkadaş vardı sitesi olan. Siteden ziyade aldığınız reklamlardan kazanıyorsunuz diye biliyorum.
HavlayanLama Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 718 Çözümler 3 16 Aralık 2020 #4 Reklamdan değil. Ben başkası için site yapmayı düşünüyorum. Sadece siteyi ben yazsam adama kodları versem olur mu? Diye soruyorum.
Reklamdan değil. Ben başkası için site yapmayı düşünüyorum. Sadece siteyi ben yazsam adama kodları versem olur mu? Diye soruyorum.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 16 Aralık 2020 #5 Silinen üye dedi: Reklamdan değil. Ben başkası için site yapmayı düşünüyorum. Sadece siteyi ben yazsam adama kodları versem olur mu? Diye soruyorum. Genişletmek için tıkla... Olur hocam alırsa.
Silinen üye dedi: Reklamdan değil. Ben başkası için site yapmayı düşünüyorum. Sadece siteyi ben yazsam adama kodları versem olur mu? Diye soruyorum. Genişletmek için tıkla... Olur hocam alırsa.
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 16 Aralık 2020 #6 Silinen üye dedi: Reklamdan değil. Ben başkası için site yapmayı düşünüyorum. Sadece siteyi ben yazsam adama kodları versem olur mu? Diye soruyorum. Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Belli bir ücret karşılığında verirsiniz. Ticaret budur.
Silinen üye dedi: Reklamdan değil. Ben başkası için site yapmayı düşünüyorum. Sadece siteyi ben yazsam adama kodları versem olur mu? Diye soruyorum. Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Belli bir ücret karşılığında verirsiniz. Ticaret budur.
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 16 Aralık 2020 #7 Benim bir hocam vardı o da site yapıp satıyordu. Zamanında iyi para kazanıyormuş. Durumana göre normal web sitelerinden 5.000 TL, e-Ticaret sitelerinden 10K-15K civarı aldığını söylüyordu.
Benim bir hocam vardı o da site yapıp satıyordu. Zamanında iyi para kazanıyormuş. Durumana göre normal web sitelerinden 5.000 TL, e-Ticaret sitelerinden 10K-15K civarı aldığını söylüyordu.
C cool Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2016 Mesajlar 1.842 Çözümler 3 16 Aralık 2020 #8 Bu işleri resmi olarak yapmazsanız artık kazanamazsınız. Gelirler vergi dairesi tarafından sıkı takip ediliyor. Minumum şahış sirketi açmak gerekli.
Bu işleri resmi olarak yapmazsanız artık kazanamazsınız. Gelirler vergi dairesi tarafından sıkı takip ediliyor. Minumum şahış sirketi açmak gerekli.
emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 16 Aralık 2020 #9 cool dedi: Bu işleri resmi olarak yapmazsanız artık kazanamazsınız. Gelirler vergi dairesi tarafından sıkı takip ediliyor. Minumum şahış sirketi açmak gerekli. Genişletmek için tıkla... Bu doğru, çok ciddi cezalara çarptırılabilirsiniz (maddi anlamda) aman dikkat.
cool dedi: Bu işleri resmi olarak yapmazsanız artık kazanamazsınız. Gelirler vergi dairesi tarafından sıkı takip ediliyor. Minumum şahış sirketi açmak gerekli. Genişletmek için tıkla... Bu doğru, çok ciddi cezalara çarptırılabilirsiniz (maddi anlamda) aman dikkat.
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 16 Aralık 2020 #10 Sadece HTML ve CSS ile yazdığın sitelerle piyasada iş bulamazsın.