Site yaparak para kazanılır mı?

HavlayanLama

Hectopat
HTML ve CSS biliyorum. Site yaparak para kazanabilir miyim, o kişi için domain vs almam gerekli mi?

HTML ve CSS biliyorum. Site yaparak para kazanabilir miyim, o kişi için domain vs almam gerekli mi?
Tanıdık bir arkadaş vardı sitesi olan. Siteden ziyade aldığınız reklamlardan kazanıyorsunuz diye biliyorum.

Reklamdan değil. Ben başkası için site yapmayı düşünüyorum. Sadece siteyi ben yazsam adama kodları versem olur mu? Diye soruyorum.

Reklamdan değil. Ben başkası için site yapmayı düşünüyorum. Sadece siteyi ben yazsam adama kodları versem olur mu? Diye soruyorum.
Tabii ki. Belli bir ücret karşılığında verirsiniz. Ticaret budur.

Benim bir hocam vardı o da site yapıp satıyordu. Zamanında iyi para kazanıyormuş. Durumana göre normal web sitelerinden 5.000 TL, e-Ticaret sitelerinden 10K-15K civarı aldığını söylüyordu.

Bu işleri resmi olarak yapmazsanız artık kazanamazsınız. Gelirler vergi dairesi tarafından sıkı takip ediliyor. Minumum şahış sirketi açmak gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…