Sitede çok fazla asosyal var

@423371 bütün konuları böyle. Yok kadınlar nasıl daha iyi, vücut yapıyor iyi, vücutlar erkeklerde neden asosyaller forumu kullanıyor, yüzlerce kişi var sosyal olup da kullanan vay efendim yaşıtlarim çok çocuksu geliyor. Ondan sosyallesemiyorum, yasitlarinda seni çok umursuyor sanki bütün konuları böyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tercih meselesi tercih, anlayin artik. Olmak istemiyorsaniz gene sizin elinizde, sizi engelleyen bir kisi veye kesim yok ki. Bana arkadas ortami samimi gelmedigi icin veya olgun davranmadiklari icin sacma geliyor. Kendi evimde, bilgisayarimda daha rahatim. Kendim cizgi filmimi izliyorum, oyunumu oynuyorum, yemek yiyorum.

Ek olarak forumu kullanan kesim 15 yasinda yani isi gucu yok.

Adam hem kendine fırça kaymış hem bize fırça kaymış.

Tam şu an kapatıyorum. Bu kadar vakit ne yapayım ben asosyal olacağım tabii.

Evet; sadece bu forum değil, önplandaki forumların geneli asosyal ama dert yananlar daha azınlıkta gibi.

Genelleme yaptim. Forumda 2-3 saat aktif uyelerin cogu 15 yas civari diyebilirim. Arada istisnalar olabilir elbette.
kişisel gelişim dönemi olduğu için ben yaşta çocuklar ben dahil kendi görüşlerini merak ediyor ve ergen olduğumuz için çok fazla merak isteği oluşuyor bu merak isteği ergenliğe girince oluşuyor ve ergenlikten çıkınca bitiyor, Ve karakteri oturuyor, evet

Bu bir tercih meselesidir. Kendimden örnek veriyim. Bu sene üniversiteye başladım ve lise de pek sosyal bir çevrem olmadığı için burada hazır fırsat çevre yapıyım dedim. Ama gördüm ki okulun çoğu boş işlerle uğraşıyor. Bende koskoca 40 kişilik amfiden 1 2 tane sağlam arkadaş edindim. Oyun oynuyoruz dışarı da ara sıra buluşuyoruz. İlla sosyal olcam diye uğraşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…