mrcbrbn Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 159 Çözümler 1 27 Aralık 2022 #1 Selam ben sitemde değişlikler yapmak istiyorum ancak bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2022
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #2 Siteyi ne ile oluşturdunuz?
mrcbrbn Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 159 Çözümler 1 27 Aralık 2022 #3 kaan.w dedi: Siteyi ne ile oluşturdunuz? Genişletmek için tıkla... Burası mrcbrbn dedi: Burası Genişletmek için tıkla... Özür dilerim yanlış bağlantıyı etiketlemişim Burası Son düzenleme: 27 Aralık 2022
kaan.w dedi: Siteyi ne ile oluşturdunuz? Genişletmek için tıkla... Burası mrcbrbn dedi: Burası Genişletmek için tıkla... Özür dilerim yanlış bağlantıyı etiketlemişim Burası
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #4 mrcbrbn dedi: Burası Özür dilerim yanlış bağlantıyı etiketlemişim Burası Genişletmek için tıkla... HTML CSS'de oynama yapmanız gerekiyor. Site dosyalarıyla yani. Bunları öğrenmeniz gerek değişiklikler yapmak için.
mrcbrbn dedi: Burası Özür dilerim yanlış bağlantıyı etiketlemişim Burası Genişletmek için tıkla... HTML CSS'de oynama yapmanız gerekiyor. Site dosyalarıyla yani. Bunları öğrenmeniz gerek değişiklikler yapmak için.
mrcbrbn Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 159 Çözümler 1 28 Aralık 2022 #5 kaan.w dedi: HTML CSS'de oynama yapmanız gerekiyor. Site dosyalarıyla yani. Bunları öğrenmeniz gerek değişiklikler yapmak için. Genişletmek için tıkla... Hiç düşünemedim be kanka sağ ol çok yardımcı oldun <3
kaan.w dedi: HTML CSS'de oynama yapmanız gerekiyor. Site dosyalarıyla yani. Bunları öğrenmeniz gerek değişiklikler yapmak için. Genişletmek için tıkla... Hiç düşünemedim be kanka sağ ol çok yardımcı oldun <3