Fatih094
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Ryzen 5 3600
Radeon RX580
Asus Prime B550M-K
2X 16GB Ram
500GB SSD 500GB HDD
Kasayı aldığım site:
www.n11.com
Kasa 4.000 TL olmasına rağmen fanları bile kontrol edilmiyor bazen gözümü çok ağrıtıyor kapatamıyorum ASUS Armoury Crate'den ayarlamayı denedim (anakartım ASUS Prime B550M-K ve ARGB olduğu yazıyor kılavuzda) ancak programda 2 tane aygıt gözüküyor onlara bağlanmak istediğimde Hue bridge düğmesine basın diyor ve bağlanmıyor. Çözümü var mıdır? Veya kasa konusunda dolandırıldım mı?
Everest X-Racer Peak 600W Temperli Camlı 4x12 CM Rgb Fan Mid-Tower Gaming Oyuncu Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Everest X-Racer Peak 600W Temperli Camlı 4x12 CM Rgb Fan Mid-Tower Gaming Oyuncu Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Kasa 4.000 TL olmasına rağmen fanları bile kontrol edilmiyor bazen gözümü çok ağrıtıyor kapatamıyorum ASUS Armoury Crate'den ayarlamayı denedim (anakartım ASUS Prime B550M-K ve ARGB olduğu yazıyor kılavuzda) ancak programda 2 tane aygıt gözüküyor onlara bağlanmak istediğimde Hue bridge düğmesine basın diyor ve bağlanmıyor. Çözümü var mıdır? Veya kasa konusunda dolandırıldım mı?