S Smytrex Yoctopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 34 6 Nisan 2023 #11 Rustin Cohle dedi: Eki Görüntüle 1728706 Normal hayatta sinirli ve çabuk öfkeleniyorum ve uzun süre geçmiyor. Kratos olmuşum haberim yok ne alaka bu kadar çıkması biraz fazla geldi. Genişletmek için tıkla... Adam Terminator olmuş haberi yok.
Rustin Cohle dedi: Eki Görüntüle 1728706 Normal hayatta sinirli ve çabuk öfkeleniyorum ve uzun süre geçmiyor. Kratos olmuşum haberim yok ne alaka bu kadar çıkması biraz fazla geldi. Genişletmek için tıkla... Adam Terminator olmuş haberi yok.
ScorpionTR Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 29 Çözümler 1 Yer İstanbul 6 Nisan 2023 #12 Önceden bende çok öfkeli biriydim. Sürekli vurdulu kırdılı oyunlar oynadığımdan olsa gerek. Yaş ilerledikçe daha farklı etkileşimlere giriyor insan. Bu zamana kadar kaybettiğim her şey öfkem yüzündendi. Şimdi ise daha iyiyim..
Önceden bende çok öfkeli biriydim. Sürekli vurdulu kırdılı oyunlar oynadığımdan olsa gerek. Yaş ilerledikçe daha farklı etkileşimlere giriyor insan. Bu zamana kadar kaybettiğim her şey öfkem yüzündendi. Şimdi ise daha iyiyim..