O Oğuzhan Artun Hectopat Katılım 23 Nisan 2016 Mesajlar 391 9 Eylül 2016 #11 @lionstone19 Ayar gibi ayar.
T TyLannister Kilopat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 267 Makaleler 1 9 Eylül 2016 #12 FalconPolat dedi: Bende uBlock origin var. Genişletmek için tıkla... Bilindik bir program olan Adblock Plus kullanmanızı öneririm ben onu kullanıyorum dediğiniz hatayı hiç yaşamadım.
FalconPolat dedi: Bende uBlock origin var. Genişletmek için tıkla... Bilindik bir program olan Adblock Plus kullanmanızı öneririm ben onu kullanıyorum dediğiniz hatayı hiç yaşamadım.
lionstone19 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2015 Mesajlar 1.197 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2016 #13 FalconPolat dedi: Hayır, ben böyle bir siteye asla girmedim daha önce. Genişletmek için tıkla... İlla ki o site olması gerekmiyor. Bilgisayar satan herhangi bir siteye girdiyseniz Google bunu kaydedip yine bilgisayar satan sitelerin ilanlarını çıkarabiliyor. Oğuzhan Artun dedi: @lionstone19 Ayar gibi ayar. Genişletmek için tıkla... Amacım ayar vermek değildi
FalconPolat dedi: Hayır, ben böyle bir siteye asla girmedim daha önce. Genişletmek için tıkla... İlla ki o site olması gerekmiyor. Bilgisayar satan herhangi bir siteye girdiyseniz Google bunu kaydedip yine bilgisayar satan sitelerin ilanlarını çıkarabiliyor. Oğuzhan Artun dedi: @lionstone19 Ayar gibi ayar. Genişletmek için tıkla... Amacım ayar vermek değildi