Codashop üzerinden Growtopia Gems yüklemek kolay, güvenli ve pratik! Codacash, Papara, Kredi kartı, banka kartı ve ön ödemeli kart seçenekleri ile aldığın Gems anında hesabına yüklensin! Üstelik üye olmana gerek yok! Hemen yükleme yap!
www.codashop.com
Şu siteye tek tek hesapları yazıp oradan benim istediğim paketi seçip kart ile ödemeyi seçip benim telefonumdan otomatik 3D'yi çekip o siteye yazcak bir kod nasıl yazılabilir veya parasıyla nasıl birine yazdırabilirim hiçbir bilgim yok.
Codashop üzerinden Growtopia Gems yüklemek kolay, güvenli ve pratik! Codacash, Papara, Kredi kartı, banka kartı ve ön ödemeli kart seçenekleri ile aldığın Gems anında hesabına yüklensin! Üstelik üye olmana gerek yok! Hemen yükleme yap!
www.codashop.com
Şu siteye tek tek hesapları yazıp oradan benim istediğim paketi seçip kart ile ödemeyi seçip benim telefonumdan otomatik 3D'yi çekip o siteye yazcak bir kod nasıl yazılabilir veya parasıyla nasıl birine yazdırabilirim? Hiçbir bilgim yok.
Web scraping ve requests öğrenmen lazım. Bunlar da yetmeyecek muhtemelen aynı IP’den bir sürü istek göndereceğin için sunucu seni blackliste alıcak veya bandwith daraltacak. Dolayısıyla sağlıklı çalışması için ciddi teknik bilgi lazım. Yaptırma olayıda freelance bu teknolojilerden anlayan birisi sorununu çözer. CLI ile güzel bi app yazılabilir. Bende otursam 2-3 saatte yazarım çok zor değil.
Yine de yaptığın illegal olabilir sitenin kullanım koşullarını ihlal etmemeye dikkat et. Sadece bilgilendirme amaçlı yazdım.
Web scraping ve requests öğrenmen lazım. Bunlar da yetmeyecek muhtemelen aynı IP'den bir sürü istek göndereceğin için sunucu seni blackliste alacak veya bandwith daraltacak. Dolayısıyla sağlıklı çalışması için ciddi teknik bilgi lazım. Yaptırma olayı da freelance bu teknolojilerden anlayan birisi sorununu çözer. Clı ile güzel bir App yazılabilir. Bende otursam 2-3 saatte yazarım çok zor değil.
Yine de yaptığın illegal olabilir sitenin kullanım koşullarını ihlal etmemeye dikkat et. Sadece bilgilendirme amaçlı yazdım.
İşi bilen adam Selenium kullanmaz. Yapılmaz demiyorum yapılır ama sağlıklı çalışmaz. Ayrıca inanılmaz kaynak kullanımı olur. Requests kullanıp ESP 32 ile çalışacak projeyi boşu boşuna yüksek kaynak kullanımı ile yapmış olursun.