M Mugg Lee Decapat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2021 #1 Merhaba bugün bir anda Metin2 indiresim geldi ama gameforge siesine girince hiçbir yazı olmuyor. Sadece düz renk bir de Twitch'e giremiyorum bir hata oldu diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ekim 2021
Merhaba bugün bir anda Metin2 indiresim geldi ama gameforge siesine girince hiçbir yazı olmuyor. Sadece düz renk bir de Twitch'e giremiyorum bir hata oldu diyor.
DateALivee Hectopat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 853 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2021 #2 Tarih saat ayarınızı kontrol edin, VPN var ise devre dışı bırakın, DNS adresinizi kontrol edin. Artı 0 Eksi
KS KS M Mugg Lee Decapat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2021 #3 DateALivee dedi: Tarih saat ayarınızı kontrol edin, VPN var ise devre dışı bırakın, DNS adresinizi kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Saatim doğru vpn de kullanmıyorum DNS ayarlarımı önceden değişmiştim aynı sorunun yaşadığım için hala aynı Artı 0 Eksi
DateALivee dedi: Tarih saat ayarınızı kontrol edin, VPN var ise devre dışı bırakın, DNS adresinizi kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Saatim doğru vpn de kullanmıyorum DNS ayarlarımı önceden değişmiştim aynı sorunun yaşadığım için hala aynı
V Vinsmokesan Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #4 Mugg Lee dedi: Saatim doğru vpn de kullanmıyorum DNS ayarlarımı önceden değişmiştim aynı sorunun yaşadığım için hala aynı Genişletmek için tıkla... çözüm bulabildiniz mi Artı 0 Eksi
Mugg Lee dedi: Saatim doğru vpn de kullanmıyorum DNS ayarlarımı önceden değişmiştim aynı sorunun yaşadığım için hala aynı Genişletmek için tıkla... çözüm bulabildiniz mi