Sitelerdeki hazır sistem vs Toplama sistem

Colten

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kısa ve net bir soru dostlar, İncehesap, İtopya, QP vb. sitelerdeki veya şubelerindeki uygun fiyatlı hazır OEM sistemler mi tercihiniz olurdu, yoksa kişisel toplama mı? Malumunuz arasında fiyat farkları olabiliyor.

Bütçe varsa kişisel toplama her zaman daha iyi olur. Hazır sistemlerin çoğu pek satılmayan, kalitesiz ürünler kullanıyor.
Parçaları tek tek almanın keyfi başka

@dogant 'nin dediği gibi genelde pek satılmayan ürünler konuyor hazır sistemlere. Bence maddi ve bilgi durumunuzla alakalı bir durum. Sistem toplamayı gözünüz kesmiyorsa tabiki hazır sistem daha mantıklıdır. Şahsen benim tercihim farklı sitelerden en ucuz olanları almak oldu.

Toplamayı gözüm kesmesine kesiyor, az çok donanımsal bilgimde mevcut. Tek sıkıntımız montaj işinde Bende dediğiniz gibi farklı sitelerden uygun fiyata parça parça satın almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Kısa ve net bir soru dostlar, İncehesap, İtopya, QP vb. sitelerdeki veya şubelerindeki uygun fiyatlı hazır OEM sistemler mi tercihiniz olurdu, yoksa kişisel toplama mı? Malumunuz arasında fiyat farkları olabiliyor.
Normalde toplayarak derdim ama hazırlar artık daha ucuza satılıyor,ama arkadaşlarında dediği gibi kalitesiz ürünler oluyor ama özelleştirerek alınabilir.
Bence montaj işini çok düşünmenize gerek yok,siz yaparsınız hadi yapamadınız size buradan yardım eden biri çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…