Ben PC topluyorum şu anda ama baktım ki sitelerden daha ucuz hazır PC. Alınır mı? Güvenli mi? Mesela Gaming.Gen.TR, GameGaraj, İtopya'dan hazır kasa almak mantıklı mı? Güvenli mi?
Hocam forumda 1 dakika bekleseniz onlarca kişiye hazır sistem önerileri yapıyor insanlar. Tabi ki güvenli. O parçaları tek tek alıp kendiniz toplamanızla firmalardan hazır almanız arasında hiçbir fark yok. Sadece daha uyguna geliyor...
Ben PC topluyorum şu anda ama baktım ki sitelerden daha ucuz hazır PC. Alınır mı? Güvenli mi? Mesela Gaming.Gen.TR, GameGaraj, İtopya'dan hazır kasa almak mantıklı mı? Güvenli mi?
İtopya kesinlikle güvenli bu ekonomide parça parça toplamakta pahalıya patlıyor artık en iyisi hazır sistem almak bildiğim kadarıyla internetten alınca sadece ekran kartı montajlanmamış olarak geliyor oda büyük bir parça olduğu ve zarar görmemesi için İtopya'yi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
Bilinen siteler tabii ki güvenli. Tek tek toplamada istediğin her parçayı tekli olarak aldığın için pahalıya geliyor. Ama hazır sistem satışlarında her parçadan 200-300 tane olduğu ve toplu alındığı için ucuza geliyor. O yüzden hazır sistemler daha uygun.
Her ne kadar siteler bilinse de ben çok memnun kaldığım bir alışverişin aynısını başka bir arkadaşım yapınca hiç memnun kalmayabiliyor. Şans faktörü çok fazla.
Bilinen siteler tabii ki güvenli. Tek tek toplamada istediğin her parçayı tekli olarak aldığın için pahalıya geliyor. Ama hazır sistem satışlarında her parçadan 200-300 tane olduğu ve toplu alındığı için ucuza geliyor. O yüzden hazır sistemler daha uygun.