Sitelere erişim sorunu

207061

Megapat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2-3 gündür belirli sitelere erişimde sorun yaşıyorum. Ancak VPN ile bağlandığımda sorun kalmıyor. Bu sitelerden bazıları Sikayetvar gibi popüler siteler iken, bazıları da yabancı dizileri takip ettiğim meşhur sitelerden. Bu konuda tecrübe ettiğiniz benze şeyler var mıdır? VPN ile bağlanamasam ISS'me saracağım ancak VPN ile sorunsuz girebiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hani ISS'yi kullanıyorsun?
Hangi sitelere erişim sağlayamıyorsun?
DNS servislerini değiştirmeyi denedin mi?
Merhaba,
TurkNet kullanıyorum.
En basitinden, sikayetvar.com açılmıyor mesela. Ama VPN aktif Opera ile bağlandığımda sorun ortadan kalkıyor. Keza Netflix'de olmayan dizileri izlediğim bazı sitelere de erişim sağlayamıyorum. İzlediğim bazı mesleki eğitim videoları da benzer streaming siteleri üzerinden yayınlanıyor. Onlara da erişemiyorum. Aracımın yedek parçalarını sorguladığım Original catalogs of auto parts. sitesine de erişim sağlayamıyorum. Yine analizlerimde kullandığım PCR Test sitesi tamamen uçmuş durumda.
DNS değiştirmeyi de denedim. Ne yazık ki çözüm olmadı.
Hani diyeceğim ki yurtdışı sitelerle bağlantı sorunlarım var, ama öyle değil, bazı sitelere erişebiliyorum.

Son düzenleme:
Firmayı arayıp, arıza kaydı yaptırın derim.

Günlerce modemi kapatıp açtım, flush DNS yaptım, aklıma gelen her şeyi denedim. Sonra bu sabah yine benzer bir sıkıntıdan sonra arıza kaydı açtım. Arıza kaydını açar açmaz saat 6:30'da ne olduysa günlerdir dert çektiren internetim düzeldi. Kablonet gelse de sağlam bir ISS'ye kavuşsam artık...

Sevindik adınıza.

Merhaba, bugünlerde aynı sorunu yaşıyorum ve ben de TürkNET kullanıcısıyım arıza kaydı açtım bekliyorum. Umarım çözülür.

Merhaba, bugünlerde aynı sorunu yaşıyorum ve ben de TürkNET kullanıcısıyım arıza kaydı açtım bekliyorum. Umarım çözülür.
Ip yönlendirmenize bakın. Ben en son Kuzey Rusya'da görünüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…