Sitelere girerken "ben robot değilim" sorgusu çıkıyor

bsenol

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar internette her siteye girerken ben robot değilim olayı karşıma çıkmaya başladı, bazı sitelerde erişimi mi engelliyor bunu gidermenin yolunu bilen varsa yardım edebilirse sevinirim kafayı yiyebilirim her an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her tarayıcıda maalesef aynı sonucu aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki de robot olmadığın konusunda inandırıcı değilsindir
Şaka bir yana, Vpn, Proxy, Aile İnternet Paketi, Sisteme girmiş herhangi bir virüs buna neden olabilir.
Yapabileceklerin: Vpn, Proxy erişimini kaldır;
Aile Paketi'ni İnternet Servis Sağlayıcından iptal ettir (Eğer paketin sahibiysen);
Sisteme format at, yada sistemi geçmiş bir zamana döndür (önceden imaj alman gerekiyor!), virüslerle savaş!
Bu konuda tavsiyem: Comodo İnternet Security, Malware Anti-Malwarebytes, AdwCleaner.
Ha birde unutmadan, kullandığın tüm tarayıcıların çerezlerini, önbelleklerini sıfırla!
Bu arada Win10 kullanıyorsun sanırım. Win10'da ben pek memnun kalmadım Opera'dan. Tavsiyem UcBrowser. Müthiş bişiy -Bir dene derim -

Sorun İp adresimi değiştirmem üzerine çözüldü,ddos saldırısı alıyormuşum.

Aynı sorunu bende yaşıyorum ve vpn kullanmadığım sürece nerdeyse hiçbir siteye giremiyorum vpn ve diğer proxy araçlarının hepsini silmeyi denedim kapatım pc ye format attım hiç biri olmadı dediğiniz gibi ip değiştirmekten geçiyor bu işlem ama ip nizi nerden ve nasıl değiştirdiniz acaba router modem falanmı kullanıyorsunuz ?

İnternet servis sağlayıcım ile görüşerek değiştirdim ip mi başka şansın yok sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…