Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 19 Aralık 2021 #1 Bir ara kullanıyordum bu eklentiyi, sitelerin rengini istediğiniz gibi ayarlayabiliyordunuz. Sadece siyah değil; kahverengi, lacivert, mor, kırmızı gibi, istediğiniz gibi yapıyordunuz ve simgesi gözlüklü hayaletti.
Bir ara kullanıyordum bu eklentiyi, sitelerin rengini istediğiniz gibi ayarlayabiliyordunuz. Sadece siyah değil; kahverengi, lacivert, mor, kırmızı gibi, istediğiniz gibi yapıyordunuz ve simgesi gözlüklü hayaletti.
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.863 Çözümler 36 19 Aralık 2021 #2 DarkReader mı?
Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 19 Aralık 2021 #3 Finch0900 dedi: Dark Reader mı? Genişletmek için tıkla... Evet o sağ olun bir de renk ayarları nasıl yapılıyor?
Finch0900 dedi: Dark Reader mı? Genişletmek için tıkla... Evet o sağ olun bir de renk ayarları nasıl yapılıyor?
Ciri Riannon Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 11 19 Aralık 2021 #4 Gerkçek Bakanlığı dedi: Evet o sağ olun bir de renk ayarları nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Her rengi ayarlamanın, mümkün olacağını sanmıyorum çünkü ton ayarları kısıtlı eklentinin. Son düzenleme: 19 Aralık 2021
Gerkçek Bakanlığı dedi: Evet o sağ olun bir de renk ayarları nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Her rengi ayarlamanın, mümkün olacağını sanmıyorum çünkü ton ayarları kısıtlı eklentinin.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 19 Aralık 2021 #5 Gerkçek Bakanlığı dedi: Evet o sağ olun bir de renk ayarları nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Kontrast ayarindan koyulugu degistirebilirsin, Sepya ise biraz kahverengi bir gorunum verecektir, Grayscale beyazlastiriyordu galiba.
Gerkçek Bakanlığı dedi: Evet o sağ olun bir de renk ayarları nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Kontrast ayarindan koyulugu degistirebilirsin, Sepya ise biraz kahverengi bir gorunum verecektir, Grayscale beyazlastiriyordu galiba.