Sitelerin RSS akışı nasıl bulunur?

wraxos woo

Centipat
Makaleler
1
Kendim Instagram ve X için kullanacağım.

RSS.app diye bir site ile akış buldum ancak sanırım bu site olmadan direkt Instagram'ın kendisinin akışı varmış, bunu nasıl bulabilirim?

Ayrıca X RSS akışına izin vermiyor o yüzden mecbur RSS.app kullanacağım.

RSS.app akışını değiştirmeye gerek var mı?
Şu an sorunsuzca çalışıyor.

Okuyucu olarak feeder kullanıyorum.
(Android'de)

@Bayram Tempest hocam siz biliyor musunuz?

Son düzenleme:
RSS için eklentiler var ama kullanmadığım için öneremeyeceğim.

RSS olan/olmayan sitelerde değişiklik ya da ekleme olduğunda haber verecek Update Scanner adında bir eklenti var. Sitede değişiklik olduğunda tarayıcıda bildirim veriyor. RSS isteğine uymaz ancak deneyimlediğim en yakın alan bu. İlk cümlemde dediğim gibi sitelerde RSS akışı için tarayıcı eklentileri var, onlara bakabilirsin.

RSS için eklentiler var ama kullanmadığım için öneremeyeceğim.

RSS olan/olmayan sitelerde değişiklik ya da ekleme olduğunda haber verecek Update scanner adında bir eklenti var. Sitede değişiklik olduğunda tarayıcıda bildirim veriyor. RSS isteğine uymaz ancak deneyimlediğim en yakın alan bu. İlk cümlemde dediğim gibi sitelerde RSS akışı için tarayıcı eklentileri var, onlara bakabilirsin.

Firefox kullanıyorum genelde haberleri telefondan takip ettiğim için telefonda kullanacağım, get RSS feed URL diye bir eklenti var ancak Instagram'ı görmedi.

Şu an RSS.app kullanıyorum ve sorunda yok muhtemelen kendisi dediğin güncelleme şeyini yapıyor.

Instagram çok bilinenlerden olduğu için akış vardır diye umut etmiştim ama sanırım X gibi instagramda'da yok.

Şimdi baktım evet Instagram ve X ikisi de izin vermiyor doğrudan.

RSS. App sitesine kayıt olup hesap açınca 2 tane Instagram RSS linki oluşturma ve geri kalan diğer siteler için toplam 15 RSS link oluşturma izni veriyor.

Ben 3-4 mail ile hesap açtım kullanıyorum sorun yok sonradan gören arkadaşlar faydalansın.

Sitede hesap açmak ücretsiz burada.
Hesap açıktan sonra New feed tıklayın istediğiniz linki yapıştırın sonda save deyin .xml ile biten link verecek onu okuyucunuza yapıştırın.

Ben böyle yaptım sorunsuzca çalıştı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı