U urktdbyme Kilopat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 451 14 Haziran 2020 #1 Akakçe'de en ucuz ürünlere bakarken alacağım ürünün satıcısının sitem.com.tr olduğunu gördüm. Bu site güvenilir midir? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2020
Akakçe'de en ucuz ürünlere bakarken alacağım ürünün satıcısının sitem.com.tr olduğunu gördüm. Bu site güvenilir midir?
mehmet.bilen Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 706 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 14 Haziran 2020 #2 akakce.com güvenilir ve önerdiği yahut gösterdiği sitelerde güvenilirdir.
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2020 #3 urktdbyme dedi: Akakçe'de en ucuz ürünlere bakarken alacağım ürünün satıcısının sitem.com.tr olduğunu gördüm. Bu site güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... O sitenin yorum puani çok yuksekti guvenilir diye tahmin ediyorum zaten Akakçe'de dolandirma vs olmaz.
urktdbyme dedi: Akakçe'de en ucuz ürünlere bakarken alacağım ürünün satıcısının sitem.com.tr olduğunu gördüm. Bu site güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... O sitenin yorum puani çok yuksekti guvenilir diye tahmin ediyorum zaten Akakçe'de dolandirma vs olmaz.
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.242 Çözümler 28 14 Haziran 2020 #4 Akakçe.com'da 1000'e yakın yorumu var güvenilirdir. Daha önce bir kaç alışverişim olmuştu.
Xurmirac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 1.759 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600X | RX6700XT Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2020 #5 urktdbyme dedi: Akakçe'de en ucuz ürünlere bakarken alacağım ürünün satıcısının sitem.com.tr olduğunu gördüm. Bu site güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Daha önce Ryzen 5 3600 alışverişim oldu. Sıkıntısız geçti. İletişim kurabiliyorsunuz, aradığınızda açıyorlar. Kargoların yoğun döneminde sadece 1-2 gün kargoya veriliş süreci gecikti o kadar. Tavsiye ederim.
urktdbyme dedi: Akakçe'de en ucuz ürünlere bakarken alacağım ürünün satıcısının sitem.com.tr olduğunu gördüm. Bu site güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Daha önce Ryzen 5 3600 alışverişim oldu. Sıkıntısız geçti. İletişim kurabiliyorsunuz, aradığınızda açıyorlar. Kargoların yoğun döneminde sadece 1-2 gün kargoya veriliş süreci gecikti o kadar. Tavsiye ederim.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.439 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 14 Haziran 2020 #6 Güvenilir, ancak iade konusunda sıkıntı yaşayanları gördüm isterseniz başka yerlere de göz atın. Örneğin Bilendenal gibi yerler.
Güvenilir, ancak iade konusunda sıkıntı yaşayanları gördüm isterseniz başka yerlere de göz atın. Örneğin Bilendenal gibi yerler.