Sitem nasıl olmuş? (versiyon 2.0)

Tek gördüğüm eksik responsive olmaması onun dışında gayet güzel olmuş eline sağlık.

Tek gördüğüm eksik responsive olmaması onun dışında gayet güzel olmuş eline sağlık.
Konuyu attığın mesaj sayesinde tekrar gördüm. 1 yıl geçmiş neredeyse üstünden. Bu proje benim Front-End alanına giriş yaptıktan sonra web sitesi olarak kamuya açtığım ilk projeydi. Responsive olmama sebebi de bundan kaynaklı.

Şu anda yaptığım projelerin yanında çok basit kalmış, onu fark ettim. Fakat bir anlık duygulandırdı görünce.

Yorumunuz için teşekkürler.

Konu çok eskiymiş nedense bende web tasarım kısmında 1. sayfada gördüm yeni konu sanıp yazdım

Konu çok eskiymiş nedense bende web tasarım kısmında 1. sayfada gördüm yeni konu sanıp yazdım
Geçen gün bir arkadaş daha yazmış, ondan dolayı öne çıkmış. "Web sitem nasıl olmuş?" benzeri konuların altında da önerildiği için bazıları görüp cevap yazabiliyor.

Flexbox modeli yoksa Grid mı kullandınız?
Aradan 1 yılı aşkın süre geçti yapalı. Hatırlamıyorum ama flex kullanmamıştım diye aklımda kalmış. Dediğim gibi halka açtığım ilk web sitesiydi.

Şu anda yaptıklarımın yanında yüz kızartıcı bir site olarak duruyor. Fakat her şeyin bir başlangıcı var. O yüzden çokta üzülmemek lazım.

Elinize sağlık ama yazı fontunu biraz daha modern yapabilirseniz çok daha iyi olacaktır.

Elinize sağlık ama yazı fontunu biraz daha modern yapabilirseniz çok daha iyi olacaktır.
FTP'ye erişmem lazım ki o da bağlı mı şu anda ya da bağlıysa bilgileri doğru mu hatırlamıyorum. Aradan çok geçti, yakında büyük ihtimal domain süresi dolduğu için site düşer.

Bir gün boş bir zaman bulursam burada kullandığım sistemlerin çok daha gelişmişiyle şu anki bilgilerimi kullanarak daha iyi bir site yapabilirim. Yaparsam paylaşırım, hatta Github'a da yüklerim. Fakat çok sanmıyorum yapacağımı, canımın sıkılması lazım.

Geçen yıl staj ödevinde orta kısmı float ile yapıyordum. Siz yine iyisiniz ya bana ne demeli. Neyse ki float ile yapmıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…