ftftc_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 2.854 Makaleler 3 Çözümler 10 31 Ağustos 2021 #1 Sitem yaklaşık 9 aydır aktif. Google algoritmasını bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Site link
Sitem yaklaşık 9 aydır aktif. Google algoritmasını bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Site link
C Cuvas Centipat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 400 Çözümler 3 31 Ağustos 2021 #2 ftftc_ dedi: Sitem yaklaşık 9 aydır aktif. Google algoritmasını bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Site link Genişletmek için tıkla... En az 20'den fazla içerik ve bunlar 300 karakter uzunluğundan fazla olmalı ayrıca sitenin seo'su vb. iyi olmali. ftftc_ dedi: Sitem yaklaşık 9 aydır aktif. Google algoritmasını bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Site link Genişletmek için tıkla... Adsense için başvurdunuz mu? Ne cevap geldi? Artı 0 Eksi
ftftc_ dedi: Sitem yaklaşık 9 aydır aktif. Google algoritmasını bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Site link Genişletmek için tıkla... En az 20'den fazla içerik ve bunlar 300 karakter uzunluğundan fazla olmalı ayrıca sitenin seo'su vb. iyi olmali. ftftc_ dedi: Sitem yaklaşık 9 aydır aktif. Google algoritmasını bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Site link Genişletmek için tıkla... Adsense için başvurdunuz mu? Ne cevap geldi?
KS KS ftftc_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 2.854 Makaleler 3 Çözümler 10 31 Ağustos 2021 #3 Cuvas dedi: En az 20'den fazla içerik ve bunlar 300 karakter uzunluğundan fazla olmalı ayrıca sitenin seo'su vb. iyi olmali. Adsense için başvurdunuz mu? Ne cevap geldi? Genişletmek için tıkla... İçerik arttırdığım takdirde onay alma şansım artar mı ? Artı 0 Eksi
Cuvas dedi: En az 20'den fazla içerik ve bunlar 300 karakter uzunluğundan fazla olmalı ayrıca sitenin seo'su vb. iyi olmali. Adsense için başvurdunuz mu? Ne cevap geldi? Genişletmek için tıkla... İçerik arttırdığım takdirde onay alma şansım artar mı ?
C Cuvas Centipat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 400 Çözümler 3 31 Ağustos 2021 #4 ftftc_ dedi: İçerik arttırdığım takdirde onay alma şansım artar mı ? Genişletmek için tıkla... Evet ama aktif bir şekilde olmalı mesela her gün 1-2 içerik gibi paylaşabilirsin ama 1 gün atayım sonrada 1 hafta sonra atayım vb. gibi olursa onay almayabilir. Süreklilik önemli. Artı 0 Eksi
ftftc_ dedi: İçerik arttırdığım takdirde onay alma şansım artar mı ? Genişletmek için tıkla... Evet ama aktif bir şekilde olmalı mesela her gün 1-2 içerik gibi paylaşabilirsin ama 1 gün atayım sonrada 1 hafta sonra atayım vb. gibi olursa onay almayabilir. Süreklilik önemli.
eneskt Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 641 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2021 #5 PageSpeed değerleriniz yeterli değil, responsive tasarıma ağırlık vermeniz lazım, dış SEO yeterli değil ve düzenli içerik girişi yapmanız lazım. Artı 0 Eksi
PageSpeed değerleriniz yeterli değil, responsive tasarıma ağırlık vermeniz lazım, dış SEO yeterli değil ve düzenli içerik girişi yapmanız lazım.
KS KS ftftc_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 2.854 Makaleler 3 Çözümler 10 1 Eylül 2021 #6 eneskt dedi: PageSpeed değerleriniz yeterli değil, responsive tasarıma ağırlık vermeniz lazım, dış SEO yeterli değil ve düzenli içerik girişi yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Bu açıkları kapatmak için uğraşacagım. Godaddy kullanıyorum. İyi değil demişti bir arkadaş site yüklenme hızı vs. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
eneskt dedi: PageSpeed değerleriniz yeterli değil, responsive tasarıma ağırlık vermeniz lazım, dış SEO yeterli değil ve düzenli içerik girişi yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Bu açıkları kapatmak için uğraşacagım. Godaddy kullanıyorum. İyi değil demişti bir arkadaş site yüklenme hızı vs. Teşekkür ederim.