aabbddss Hectopat Katılım 28 Ocak 2013 Mesajlar 778 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2014 #1 Yeni bir site açmak istiyorum bu yüzden de bir kaç arkadaşa ihtiyacım olacak. Eğer bilgisayar ve teknolojiden iyi anlarım diyorsan benimle iletişime geç. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2014
Yeni bir site açmak istiyorum bu yüzden de bir kaç arkadaşa ihtiyacım olacak. Eğer bilgisayar ve teknolojiden iyi anlarım diyorsan benimle iletişime geç.
E ErcinCaglar Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 238 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Adamı 11 Şubat 2014 #2 Olmayı düşünebilirdim fakat; malesef özel mesaj atamıyorum.
aabbddss Hectopat Katılım 28 Ocak 2013 Mesajlar 778 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2014 #3 Sen olmak istiyorsan skype dan ekle konuşalım.Skype adresim;gs-abds@hotmail.com
E ErcinCaglar Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 238 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Adamı 12 Şubat 2014 #4 aabbddss dedi: Sen olmak istiyorsan skype dan ekle konuşalım.Skype adresim;gs-abds@hotmail.com Genişletmek için tıkla... Ekledim hocam,
aabbddss dedi: Sen olmak istiyorsan skype dan ekle konuşalım.Skype adresim;gs-abds@hotmail.com Genişletmek için tıkla... Ekledim hocam,