Yaklaşık 6-7 ay önce kapımıza Türk Telekom bizden hiçbir ücret almadan binamıza fiber altyapı sağlayacaklardı ama sadece uydurma hepsi bunlar. 7 ay oldu bağlamadılar ve internetim 16megabiti bile geçemiyor. Upload zaten dipte, ne olacak bu fiber işi?
Site olarak dilekçe veya imza toplayıp herhangi bir sağlayıcının müdürlüğüne başvurmanız gerekiyor. Tanıdık vs. varsa çok daha hızlı bir şekilde halledebilirsiniz.
Site olarak dilekçe veya imza toplayıp herhangi bir sağlayıcının müdürlüğüne başvurmanız gerekiyor. Tanıdık vs. varsa çok daha hızlı bir şekilde halledebilirsiniz.
Yaklaşık 6-7 ay önce kapımıza Türk Telekom bizden hiçbir ücret almadan binamıza fiber altyapı sağlayacaklardı ama sadece uydurma hepsi bunlar. 7 ay oldu bağlamadılar ve internetim 16megabiti bile geçemiyor. Upload zaten dipte, ne olacak bu fiber işi?
Hatta şöyle yapın. Aynı dilekçenin TT/TURKNET/SUPERONLINE versiyonlarını hazırlayıp blok sakinlerine imzalatın. 3 ISS de sitelere fiber çekmeyi çok seviyor. Hatta SoL ile Türknet'in özel paneli var bu tür sitelere fiber çekmek için. Eğer sitede ortak karar çıkar her blok böyle dilekçeler hazırlarsa işiniz daha da iyileşir.
Bu ıslak imzalı dilekçeleri gönderdikten sonra size ulaşılacaktır.
Örnek taslak :
XXXX İLÇESİ XXXX İNTERNET SERVİS SAĞLAYICISI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE
XXXX ADRESİMİZDE İKAMET ETMEKTEYİZ. BÖLGEMİZE ADSL HIZ PROFİLİNİN ÜSTÜ SUNULMAMAKTADIR. SİTEDE YAŞADIĞIMIZ İÇİN ABONE POTANSİYELİ YÜKSEK BİR BÖLGEDE YAŞIYORUZ. YÜKSEK HIZLAR İLE KULLANIM SAĞLAMAK İSTİYORUZ. ALTYAPIMIZIN FTTH DAİREYE KADAR FİBER ŞEKLİNDE DÖNÜŞÜMÜNÜN YAPILMASINI İSTİYORUZ. GEREĞİNİZ YAPILMASINI ARZ EDERİZ. YETKİLİ OLARAK DXX SAHİBİ OLARAK KENDİMİ TAYİN ETTİM. BELİRTTİĞİM İLETİŞİM BİLGİLERİ ÜZERİNDEN TARAFIMA ULAŞILMASINI TALEP ETMEKTEYİZ. İRTİBAT NUMARASI : XXXX MAIL ADRESI : XXXXX
Sonra dilekçeleri tamamladıktan sonra CİMER/BTK/AÇIK KAPI gibi platformlara yüklersiniz. 3 ISS'nin de TWITTER destek sayfaları bulunuyor. Bu dilekçeleri oralara da iletirsiniz. Baktınız yetmiyor bazı özel iletişim platformları mevcut, Linkedin özel mail adresleri vs. Buralara da dilekçeleri yönlendirirsiniz.