Çözüldü Sitenin ana sayfasında üst barda site linki yazıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Daha fazla  
Dostlar selam, Sitemin ana sayfasına ne zaman gelsem bu şekilde sadece URL gözüküyor, ancak diğer sayfalarda sorun yok. Yanlışlıkla bir ayar mı yaptım pek de hatırlamıyorum bayağı bir eski site. .Net domaini geçirmeden önce şu küçük sorunları düzeltmek istiyorum. Forum bilgisi kısmında da düzgün ancak anlamadım yani.
Ana sayfa

1670712017830.png

Diğer sayfalar

1670712041038.png

1670712093343.png

1670712210156.png

Çözüm
MyBB forumlarında <title> etiketi Header'da veya Headerinclude şablonlarında bulunmaz. Ana Sayfa şablonlarına girin, ismi sadece index olan şablonu açın ve üst kısımlarda <title> kodunu arayın. Eğer yoksa aşağıda verdiğim kodu <head> etiketinin hemen altına yerleştirip kaydedin:

HTML:
<title>{$mybb->settings['bbname']}</title>

Eğer <title> etiketi varsa ve ona rağmen düzgün çalışmıyorsa muhtemelen içi boştur veya içinde gösterilmek istenen veri yanlış girilmiştir, benim verdiğimle değiştirin düzelir.
Evet. Header kısmına bakın.

Yok hocam header kısmında öyle bir durum, olayda şöyle mesela https://donanimsalforum.ga/ bu şekilde girersen bu yazıyor. Bu şekilde https://donanimsalforum.ga/index.php girersen bu yazıyor.

Evet. Header kısmına bakın.

Hocam tema değiştirince gerçekten sorun düzeldi, ancak nereden bozduğumu bulamadım gerçekten. Siteyi çok önceden açıp birkaç ayar değiştirmiştim temada bulunan reklamları vs düzenlemiştim sanırım bir missclick silmişim galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
MyBB forumlarında <title> etiketi Header'da veya Headerinclude şablonlarında bulunmaz. Ana Sayfa şablonlarına girin, ismi sadece index olan şablonu açın ve üst kısımlarda <title> kodunu arayın. Eğer yoksa aşağıda verdiğim kodu <head> etiketinin hemen altına yerleştirip kaydedin:

HTML:

Eğer <title> etiketi varsa ve ona rağmen düzgün çalışmıyorsa muhtemelen içi boştur veya içinde gösterilmek istenen veri yanlış girilmiştir, benim verdiğimle değiştirin düzelir.

Çözüm

HTML:

Teşekkürler sorunum düzeldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı