Nech Tuğra Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #1 Merhaba, kişisel siteme 2. web sitenin bannerini eklemek istiyorum. Nasil yapabilirim? Bannere basınca o siteyede gitmesi lazım. Ez GIF adli siteden GIF'e 0 lookup ekledim.
Merhaba, kişisel siteme 2. web sitenin bannerini eklemek istiyorum. Nasil yapabilirim? Bannere basınca o siteyede gitmesi lazım. Ez GIF adli siteden GIF'e 0 lookup ekledim.
Çözüm 7 7 724305 5 Kasım 2023 Nech Tuğra dedi: Soracagim seyi yaptim her şey icin teşekkürler. @724305 peki siteye muzik nasıl koyabilirim, girdigimizde calmaya baslasin. Genişletmek için tıkla... HTML:Panoya kopyala <audio controls autoplay loop> <source src="müzikdosyası.mp3" type="audio/mpeg"> </audio> Böyle yapabiliyor olması lazım fakat önermem site optimizasyonunu öldürebilir.
Nech Tuğra dedi: Soracagim seyi yaptim her şey icin teşekkürler. @724305 peki siteye muzik nasıl koyabilirim, girdigimizde calmaya baslasin. Genişletmek için tıkla... HTML:Panoya kopyala <audio controls autoplay loop> <source src="müzikdosyası.mp3" type="audio/mpeg"> </audio> Böyle yapabiliyor olması lazım fakat önermem site optimizasyonunu öldürebilir.
7 724305 Centipat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 290 Çözümler 4 5 Kasım 2023 #11 Nech Tuğra dedi: Soracagim seyi yaptim her şey icin teşekkürler. @724305 peki siteye muzik nasıl koyabilirim, girdigimizde calmaya baslasin. Genişletmek için tıkla... HTML:Panoya kopyala <audio controls autoplay loop> <source src="müzikdosyası.mp3" type="audio/mpeg"> </audio> Böyle yapabiliyor olması lazım fakat önermem site optimizasyonunu öldürebilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Nech Tuğra dedi: Soracagim seyi yaptim her şey icin teşekkürler. @724305 peki siteye muzik nasıl koyabilirim, girdigimizde calmaya baslasin. Genişletmek için tıkla... HTML:Panoya kopyala <audio controls autoplay loop> <source src="müzikdosyası.mp3" type="audio/mpeg"> </audio> Böyle yapabiliyor olması lazım fakat önermem site optimizasyonunu öldürebilir.
KS KS Nech Tuğra Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #12 724305 dedi: HTML:Panoya kopyala <audio controls autoplay loop> <source src="müzikdosyası.mp3" type="audio/mpeg"> </audio> Böyle yapabiliyor olması lazım fakat önermem site optimizasyonunu öldürebilir. Genişletmek için tıkla... Sagolun. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
724305 dedi: HTML:Panoya kopyala <audio controls autoplay loop> <source src="müzikdosyası.mp3" type="audio/mpeg"> </audio> Böyle yapabiliyor olması lazım fakat önermem site optimizasyonunu öldürebilir. Genişletmek için tıkla... Sagolun.