Hocam durumu bizzat deneyimlediğim için açık konuşacağım, ben Türk Telekom tarafını deneyimlemiştim sizin operatörü bilmiyorum.
Genelde eski tip ADSL veya siyah bakır kablolu mahallelere altyapı çalışması yürüttükleri sırada taşeron ağabeyleri ikna ederseniz sizin bulunduğunuz apartmana da bir çıkış birimi getiriyorlar, ancak bulunduğunuz noktada halihazırda böyle bir şansınız ya da rica minnet yaptıracağınız koşullar yoksa site blokları birleşip imza vermeli ve bayağı bayağı altyapı planlama birimlerini meşgul etmeniz gerek, yanlış hatırlamıyorsam minimum 10 kişi 10 hane için imza vermeliydi. Ben şanslı taraftaydım, taşeron işçi ağabeyler bütün mahalleyi kazıp kablo dizerken apartmandan 3-5 kişiyi toplayıp rica minnet çıkış yaptırdık, sonrasında Türk Telekom birimleri gelip apartmana fiber kutusu falan da koydular ve internet işi halloldu. Bayağı uğraşmanız gerek, eğer uğraşamam derseniz ve hat çekimi iyi olan bir noktadaysanız Superbox'a başvurabilirsiniz ama uyarı vereyim ki çok pahalı, anormal pahalı.