Siteye giriş sistemi eklemek için veri tabanı şart mı?

720718

Centipat
Merhaba bir tarz soru oyunu projem var. Bu oyunda kazanınca bir miktar ödül geliyor fakat sayfayı yenileyince gidiyor bu yüzden ben de hesap sistemi yapmak istiyorum. Kullanıcı hesabına girdiğinde para oradan başlayacak gibi. Bunu eklemem için veri tabanı şart mı? Başka yöntemleri de var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ödülleri tutmak fakat başka bilgisayardan hesabına girdiğinde ödül miktarı gözükecek. Bunun için veritabanı şart değil mi?
Evet veritabanı lazım bunun için. Yani yaptığın oyun öyle girip eğlenip çıkılacak tarzda bir şeyse insanları login olmaya zorlamak mantıksız olur. Mesela parolla diye bir site var kelime bulma oyunu. Arada girip oynayıp çıkıyorum. Ama login istese büyük ihtimalle daha az kullanırım siteyi.

Veri tabanı şart.

Her oyundan sonra da veritabanından puanını çekip ona ekleme yapacağın bir kodda yazmalısın.

Evet veritabanı lazım bunun için. Yani yaptığın oyun öyle girip eğlenip çıkılacak tarzda bir şeyse insanları login olmaya zorlamak mantıksız olur. Mesela parolla diye bir site var kelime bulma oyunu. Arada girip oynayıp çıkıyorum. Ama login istese büyük ihtimalle daha az kullanırım siteyi.
Local storage kısmına kaydettim veriyi teşekkürler herkese. Anladım hocam dediğinizi de haklısınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı