troublet Yoctopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #1 Aslında yapması kolay diye biliyorum ama Google arama motoruna kendimi tam ifade edemediğim için istediğim sonuca ulaşamıyorum. İstediğim şey şu: Örneğin ben asitesi.com sahibiyim. Bu asitesi.com'a ayrı bir uzantı açıp a.asitesi.com yapmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2021
Aslında yapması kolay diye biliyorum ama Google arama motoruna kendimi tam ifade edemediğim için istediğim sonuca ulaşamıyorum. İstediğim şey şu: Örneğin ben asitesi.com sahibiyim. Bu asitesi.com'a ayrı bir uzantı açıp a.asitesi.com yapmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
E Ege Akman Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 142 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ağustos 2021 #2 Admin paneli olarak Cpanel kullanıyorsanız, "Alt etki alanları" seçeneğinden oluşturmayı yapabilirsiniz. Panelden panele değişiyor yapılışı ama bakmanız gereken ayarlar: alt etki alanları, subdomains vb.
Admin paneli olarak Cpanel kullanıyorsanız, "Alt etki alanları" seçeneğinden oluşturmayı yapabilirsiniz. Panelden panele değişiyor yapılışı ama bakmanız gereken ayarlar: alt etki alanları, subdomains vb.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 22 Ağustos 2021 #3 Subdomain istiyorsun. Ne tarz bir hosting kullanıyorsun?