Siteyi kodlayarak mı yoksa WordPress'le mi yapmalı?

Mehmet Akif12

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Kodlayarak çok site yaptım ama illaki hatalar çıkıyor ve aşırı uğraştırıyor. Şimdi ise WordPress'e döndüm ancak şüphelerim var site Google'da gözükür mü? Diye. Daha önce hiç WordPress web sitesi görmedim. Google'da şu an ufak bir proje içerisindeyim aşağıya linkini koydum.

Kodlayarak çok site yaptım ama illaki hatalar çıkıyor ve aşırı uğraştırıyor. Şimdi ise WordPress'e döndüm ancak şüphelerim var site Google'da gözükür mü? Diye. Daha önce hiç WordPress web sitesi görmedim. Google'da şu an ufak bir proje içerisindeyim aşağıya linkini koydum.
Siteniz gayet sade ve güzel hocam rehber kısmı için eklemeler yapacak mısınız bende web tasarım üzerine eğitim alıyorum siteniz işime yarayabilir.

İnternette sitelerin yarısı zaten WordPress ile yapılmış😂😂

Kendiniz de yapsanız wordpress de kullansanız googlede gözükme kısmı ayrı bir mecmûa. Üzerine kitap yazılır, internetten SEO (search engine optimization) eğitimleri yazarak en azından biraz tecrübe edinin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı