Sivas LGS okul önerisi

DYIDGA

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben LGS çalışiyorum. LGS'den 400 puan üstü almak hedefim ama 400 ve 420 puan arası alacağıma inaniyorum. Daha yüksek için daha fazla çalışmam lazım 420'den yüksek alırsam Sivas Selçuk Anadolu lisesine giderim de zaten 440 puan falan lazım onun için. Bana matematik zor geliyor. Onun için 400 falan alırım diye düşünüyorum. 400-420 puan arası lise önerebilir misiniz ve Sivas lisesi mi daha iyi yoksa Sivas bilişim teknik ve meslek lisesi mi daha iyi? Okul önerinizi de bekliyorum.

Merhaba. Ben LGS çalışiyorum. LGS'den 400 puan üstü almak hedefim ama 400 ve 420 puan arası alacağıma inaniyorum. Daha yüksek için daha fazla çalışmam lazım 420'den yüksek alırsam Sivas Selçuk Anadolu lisesine giderim de zaten 440 puan falan lazım onun için. Bana matematik zor geliyor. Onun için 400 falan alırım diye düşünüyorum. 400-420 puan arası lise önerebilir misiniz ve Sivas lisesi mi daha iyi yoksa Sivas bilişim teknik ve meslek lisesi mi daha iyi? Okul önerinizi de bekliyorum.
Niye daha yükseğini alamayasın ki, 9. Sınıf olarak söylüyorum bu süreç abartıldığı kadar zor değil. Doğru strateji ve ruh haliyle denemelerde hatta sınavda bile 480 üzerini görebilirsin. Benim bir arkadaşım sadece Matta 10 boş ile başladı sınavda 470 üzeri aldı. Klişe olabilir ama istersen herşeyi yaparsın

Mat çalış yoksa bişe olaman reis ciddiyim

Bende Sivastayım reis geçen sene girdim bende maalesef stres yaptığımdan dolayı iyi bir liseye gidemedim düz anadolu lisesindeyim. Benim hedefim bilişimdi bilgisayar mühendisi olmak istediğim için. Sivas Liseside Bilişim liseside gayet güzel liseler ikiside nitelikli. Seçim yapman gerekecekse hedefine göre seçim yap bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği tarzı meslekler istiyorsan düşünmeden bilişim tercih et ama hedefin tıp vs. gibiyse Sivas lisesini tercih et bence. Eğer zaten 440 civarı alırsan düşünmeden Selçuk anadolu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı