Sivas'ta okuyorum. Hazırlıkla birlikte bu sene 5. senem olacak. Sivas'ın yerlisi inanılmaz derecede yobazdır. "Canııııım" derler sürekli. Eğitim görmüşlük oranı %20'nin altındadır, belki daha da fazladır. Cana yakın konuşmalar yaparlar ama kendi düşünceleri dışında bir şeyler konuşursan dışlanırsın. Çok sade giyinmek dışında biraz farklı bir şapka veya ceket bile giysen uzaydan inmişsin gibi bakarlar. Sivas toplam 2 caddeden oluşur. L şeklindedir ve biri istasyon caddesi diğeri ise Atatürk caddesi diye geçer. Bu iki cadde biraz çarşı izlenimi verse de gezilecek yeri neredeyse yoktur. Sivas'ta olduğum için hiç ama hiç mutlu olamadım senelerdir. Tek sevdiğim noktası orada sevdiğim kişiye rastlamış olmam. Şehrin sevilecek hiçbir yanı yok gerçekten. Gelen herkes mutsuz ve depresyonda. Kışın inanılmaz soğuk olur. -35'i gördüm 2 kere, soğuktan vücudum yanmaya başlamıştı artık o derece. Kat kat ve rahatsız biçimde giyinmek zorunda kalıyor gidenler. Birkaç tarihi yeri var ve olaysız bir şehir. Pek kötü olaya rastlanmaz, onun dışında gerçekten içi bomboş bir şehir. Allah babanın yardımcısı olsun.
Niğde daha iyi. Zaten Niğde ve Malatya toplumunun çoğunluğu da sivasınki gibi aşırı yobaz.