Sivas TT fiber altyapısı için ISS önerisi

XenLucK

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Sivas'ta yaşıyorum. Benim aktif olarak Türk Telekom 100D 20up paketi bulunuyor. 185 lira ödüyorum aktif olarak fakat taahhüt şubatta sona eriyor, fazla ücret ile paket teklif ettikleri için internet değişmek istiyorum, önereceğiniz sağlayıcı var mı?

Altyapım TT fiber altyapısı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Sivas'ta yaşıyorum. Benim aktif olarak Türk Telekom 100D 20up paketi bulunuyor. 185 lira ödüyorum aktif olarak fakat taahhüt şubatta sona eriyor, fazla ücret ile paket teklif ettikleri için internet değişmek istiyorum, önereceğiniz sağlayıcı var mı?

Alttaki linkten sorgulama yapın.

Alttaki linkten sorgulama yapın.

burdan sorgulayınca 100mbit veriyolar türknet altyapısı olmadığı için maksimum ama 1gbit kadar destekliyor altyapım

Ben Kablonet öneririm. Hem müşteri hizmetleri iyi hem de fiyatı genelde uygun oluyor.

Edit: Kablonet bayağı pahalanmış ya. Yine de alternatif olarak dursun.
netspeed veya gigaspeed vs düşünüyorum ama

Taahhutlu Türk Telekom şu an en iyisi. Sakın taahhütsüz almayın fiyat hiç beklemediginiz zaman artar.

Şu an diger ISS'ler daha ucuz olabilir fakat Türk Telekom'a şu an fazla ücret dediğiniz ücret, birkaç ay sonra çerez parasi olacak piyasaya göre.

Bu arada şu an arayin şu anda taahhüdünüzü yenileyebilirsiniz. Bir görüşün fiyat alın uygulamadada yazar. Fiyati söyleyin. Şu an yenilemeniz daha mantıklı hatta.

Taahhutlu Türk Telekom şu an en iyisi. Sakın taahhütsüz almayın fiyat hiç beklemediginiz zaman artar.

Şu an diger ISS'ler daha ucuz olabilir fakat Türk Telekom'a şu an fazla ücret dediğiniz ücret, birkaç ay sonra çerez parasi olacak piyasaya göre.

Bu arada şu an arayin şu anda taahhüdünüzü yenileyebilirsiniz. Bir görüşün fiyat alın uygulamadada yazar. Fiyati söyleyin. Şu an yenilemeniz daha mantıklı hatta.
şu an 185 190 lira ödediğim paket uygulamada 450 lira olarak gözüküyor bunu ödeyemeyiz istesek de :=

Şu an 185 190 lira ödediğim paket uygulamada 450 lira olarak gözüküyor bunu ödeyemeyiz istesek de:=

Şu an TurkNet 300 TL, birkaç ay sonra zam gelecek hatta şu an bile gelebilir sen Türk Telekom'da 2 yil taahhüt yapacaksın, TurkNet her türlü 2 yılda 450 TL'nin üstüne çıkacak.

Bende eskiden TurkNet vb. öneriyordum hatta birkaç ay önce taahhüdüm bitiyordu TurkNet'e geçecektim fakat her açıdan fiyat konusunda sıkıntı yaşarsın. Bak birkaç ay once taahhudu yeniledim TT'de 100 Mbps, o zaman şöyle bir kampanya vardı ilk 6 ay 160 TL sonrası 320 TL. 6 ay daha yeni doldu 320 TL ödüyorum, şu an TurkNet ne kadar, 300 TL, yılbasında zam gelmesi bekleniyor yilbasinda gelmese her turlu gelecek, 320 TL'yi geçecek ama benim kafam rahst 2 yıl.

Bak sana önerim 450 TL'lik paketi alabiliyorsan hemen al, ttyede zam gelecek. Ama paketleri bayağı incele belki biraz daha ucuzu vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı