Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 1 Temmuz 2021 #1 Merhaba, Sivas'ta yaşayıp Street Workout - Calisthenics yapan arkadaş arıyorum. Beraber çalışmak isteyen olursa buraya yazabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2021
Merhaba, Sivas'ta yaşayıp Street Workout - Calisthenics yapan arkadaş arıyorum. Beraber çalışmak isteyen olursa buraya yazabilir.
R rdvnbrk Zeptopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #2 Selam kanka ben de calisthenics e meraklıyım da Sivas'ta yapabileceğimiz yer var mı ki?
Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 28 Ekim 2021 #3 rdvnbrk dedi: Selam kanka ben de calisthenics e meraklıyım da Sivas'ta yapabileceğimiz yer var mı ki? Genişletmek için tıkla... Paşabahçe yolu üzerinde var.
rdvnbrk dedi: Selam kanka ben de calisthenics e meraklıyım da Sivas'ta yapabileceğimiz yer var mı ki? Genişletmek için tıkla... Paşabahçe yolu üzerinde var.
C Canqtes Yoctopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #4 Paşabahçe'dekine gidebiliriz. İstanbul'dan geldim o parkı biliyorum. Bir ay civarı duracağım. Az buçuk bilgim var. Gelmek isterseniz gidebiliriz.
Paşabahçe'dekine gidebiliriz. İstanbul'dan geldim o parkı biliyorum. Bir ay civarı duracağım. Az buçuk bilgim var. Gelmek isterseniz gidebiliriz.
Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 2 Mayıs 2022 #5 Canqtes dedi: Paşabahçe'dekine gidebiliriz. İstanbul'dan geldim o parkı biliyorum. Bir ay civarı duracağım. Az buçuk bilgim var. Gelmek isterseniz gidebiliriz. Genişletmek için tıkla... Olur tabii. Bayram bitsin. Yaş kaç bu arada? Birde nasıl görüşelim?
Canqtes dedi: Paşabahçe'dekine gidebiliriz. İstanbul'dan geldim o parkı biliyorum. Bir ay civarı duracağım. Az buçuk bilgim var. Gelmek isterseniz gidebiliriz. Genişletmek için tıkla... Olur tabii. Bayram bitsin. Yaş kaç bu arada? Birde nasıl görüşelim?
Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 20 Ekim 2022 #6 Yolladım. @Canqtes ile buluşuldu. Katılmak isteyen arkadaşlar yazabilir.
darkgamer Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 748 Çözümler 1 10 Ocak 2023 #7 Havalar ısınınca gidelim mi yaş kaç?
Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 10 Ocak 2023 #8 darkgamer dedi: Havalar ısınınca gidelim mi yaş kaç? Genişletmek için tıkla... Isınsın gideriz tabii. Profiline baktım, ben de 19 yaşında mezun öğrenciyim.
darkgamer dedi: Havalar ısınınca gidelim mi yaş kaç? Genişletmek için tıkla... Isınsın gideriz tabii. Profiline baktım, ben de 19 yaşında mezun öğrenciyim.
darkgamer Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 748 Çözümler 1 10 Ocak 2023 #9 Let it happen dedi: Isınsın gideriz tabii. Profiline baktım, ben de 19 yaşında mezun öğrenciyim. Genişletmek için tıkla... Let it happen dedi: Isınsın gideriz tabii. Profiline baktım, ben de 19 yaşında mezun öğrenciyim. Genişletmek için tıkla... Beni takip etsene ben seni edemiyorum niyeyse.
Let it happen dedi: Isınsın gideriz tabii. Profiline baktım, ben de 19 yaşında mezun öğrenciyim. Genişletmek için tıkla... Let it happen dedi: Isınsın gideriz tabii. Profiline baktım, ben de 19 yaşında mezun öğrenciyim. Genişletmek için tıkla... Beni takip etsene ben seni edemiyorum niyeyse.
Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 16 Mayıs 2023 #10 darkgamer dedi: Beni takip etsene ben seni edemiyorum niyeyse. Genişletmek için tıkla... İnstagram kullanıyorsan kullanıcı ismini yazabilir misin? Buradan zor olur.
darkgamer dedi: Beni takip etsene ben seni edemiyorum niyeyse. Genişletmek için tıkla... İnstagram kullanıyorsan kullanıcı ismini yazabilir misin? Buradan zor olur.