Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Çözümler 6 19 Mayıs 2022 #1 Hayatımda hiç yemedim, denemek istiyorum. Ama Sivas'ta yapan yer görmedim hiç. Bilmiyorum, belki bir yerde vardır. Ya da herhangi bir market zincirinde satılıyorsa söyleyebilirsiniz.
Hayatımda hiç yemedim, denemek istiyorum. Ama Sivas'ta yapan yer görmedim hiç. Bilmiyorum, belki bir yerde vardır. Ya da herhangi bir market zincirinde satılıyorsa söyleyebilirsiniz.
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 19 Mayıs 2022 #2 Yemeksepeti veya getire bir bak.
BiRtUrBoXhAsTaSı Picopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #3 Let it happen dedi: Hayatımda hiç yemedim, denemek istiyorum. Ama Sivas'ta yapan yer görmedim hiç. Bilmiyorum, belki bir yerde vardır. Ya da herhangi bir market zincirinde satılıyorsa söyleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sivas'ta yaşamaktayım bildiğim kadarı ile Sivas'ta suşi satan yer bulamazzsınız.
Let it happen dedi: Hayatımda hiç yemedim, denemek istiyorum. Ama Sivas'ta yapan yer görmedim hiç. Bilmiyorum, belki bir yerde vardır. Ya da herhangi bir market zincirinde satılıyorsa söyleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sivas'ta yaşamaktayım bildiğim kadarı ile Sivas'ta suşi satan yer bulamazzsınız.
Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Çözümler 6 19 Mayıs 2022 #4 start_system dedi: Yemeksepeti veya getire bir bak. Genişletmek için tıkla... Baktım. Max suşi çiğköfte var.
start_system dedi: Yemeksepeti veya getire bir bak. Genişletmek için tıkla... Baktım. Max suşi çiğköfte var.
Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Çözümler 6 19 Mayıs 2022 #5 İçimiz dışımız "etlekmek" oldu. Farklı lezzetler denemeyi seviyorum.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 19 Mayıs 2022 #6 Orada suşi bulmak çok zor. Getir'e bakabilirsiniz.
Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Çözümler 6 19 Mayıs 2022 #7 Linux Kaymak dedi: Orada suşi bulmak çok zor. Getir'e bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok ne yazık ki...
Linux Kaymak dedi: Orada suşi bulmak çok zor. Getir'e bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok ne yazık ki...
BiRtUrBoXhAsTaSı Picopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #8 Linux Kaymak dedi: Orada suşi bulmak çok zor. Getir'e bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam burada suşi satan yer yok burada kepabçılar ile çiğköfteciler 3 4 dolu getir ve yemeksepetinde.
Linux Kaymak dedi: Orada suşi bulmak çok zor. Getir'e bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam burada suşi satan yer yok burada kepabçılar ile çiğköfteciler 3 4 dolu getir ve yemeksepetinde.
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #9 CarrefourSA gibi marketlerde hazır var diye biliyorum dondurulmuş.
BiRtUrBoXhAsTaSı Picopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #10 Mert Atakann dedi: CarrefourSA gibi marketlerde hazır var diye biliyorum dondurulmuş. Genişletmek için tıkla... CarrefourSA yok Sivas'ta Migros'ta varsa vardır ben baktığımda bulamamıştım yok demişlerdi.
Mert Atakann dedi: CarrefourSA gibi marketlerde hazır var diye biliyorum dondurulmuş. Genişletmek için tıkla... CarrefourSA yok Sivas'ta Migros'ta varsa vardır ben baktığımda bulamamıştım yok demişlerdi.