esa Kilopat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 37 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2017 #21 maddark dedi: @Hexagram @esa @Kağan K badallarda sorudup mesajlarınızı ohudum yeğin eyceydi Genişletmek için tıkla... Ama benim yazdığım eski Edirne şivelerinden. Bizim köyde eskiler bu şekilde konuşurdu, böyle büyüdük
maddark dedi: @Hexagram @esa @Kağan K badallarda sorudup mesajlarınızı ohudum yeğin eyceydi Genişletmek için tıkla... Ama benim yazdığım eski Edirne şivelerinden. Bizim köyde eskiler bu şekilde konuşurdu, böyle büyüdük
limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2017 #22 "La sen ne diysun?"
T Türkçesever Hectopat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 631 31 Mayıs 2017 #23 Hiçbir şey anlamadım şivelerden. Doğru düzgün Türkçe kullanmak en iyisi bence.
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2017 #24 Hexagram dedi: Sorutmak, ellam, heri, ileğen, İrecep, gı... Ne demek Tokat'ta genelde şive yok! Genişletmek için tıkla... SmokeBomb dedi: Nasıl yok yav nasıl Tohatlısın sen? Neyddin gıı, ürelüğün seni gördüydüm. Genişletmek için tıkla... Her yerde kullanmıyor bu. Merkez de bu tarz konuşanı çok bulamazsın. Çok duymadığım için aklıma gelmedi. Niye kızıyorsunuz ki hemen
Hexagram dedi: Sorutmak, ellam, heri, ileğen, İrecep, gı... Ne demek Tokat'ta genelde şive yok! Genişletmek için tıkla... SmokeBomb dedi: Nasıl yok yav nasıl Tohatlısın sen? Neyddin gıı, ürelüğün seni gördüydüm. Genişletmek için tıkla... Her yerde kullanmıyor bu. Merkez de bu tarz konuşanı çok bulamazsın. Çok duymadığım için aklıma gelmedi. Niye kızıyorsunuz ki hemen
S SmokeBomb Kilopat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2017 #25 Kağan K dedi: Her yerde kullanmıyor bu. Merkez de bu tarz konuşanı çok bulamazsın. Çok duymadığım için aklıma gelmedi. Niye kızıyorsunuz ki hemen Genişletmek için tıkla... Turhal'da çok kullanırlar irelüğün'ü
Kağan K dedi: Her yerde kullanmıyor bu. Merkez de bu tarz konuşanı çok bulamazsın. Çok duymadığım için aklıma gelmedi. Niye kızıyorsunuz ki hemen Genişletmek için tıkla... Turhal'da çok kullanırlar irelüğün'ü
BrainHacker Kilopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 840 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Königswinter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Talebe 31 Mayıs 2017 #26 Ula uşağum @MF'a tepki olarak mi doğduğuz siz. Hepumuzi taşlatacasuğuz da.
K Kyndill Hectopat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2017 #27 "Heye"
Cleante Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 1.728 Çözümler 3 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Veren 31 Mayıs 2017 #28 Nabunuz bea? Tırnaklarda ki beyazlıklar vitamin eksikliğinden olurmuş. Olur mu heç bea? Ben her gece garpuz yeyim, portakal yeyim, hanım salata yapar ve içinde domates var. Onlarda vitamin yok mu? Kapçık kapçık konuşmayın mari.
Nabunuz bea? Tırnaklarda ki beyazlıklar vitamin eksikliğinden olurmuş. Olur mu heç bea? Ben her gece garpuz yeyim, portakal yeyim, hanım salata yapar ve içinde domates var. Onlarda vitamin yok mu? Kapçık kapçık konuşmayın mari.
Mamafih Kilopat Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2017 #29 "Ede notisiz ya konu cok kibarmis bende bir ti bir seyler yazim bahım."
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 25 Kasım 2017 #30 Nebon bre ciğeriim?