Sıvı metal sonrası "Your divice into a problem and needs to restart" hatası

muratdmr

Centipat
Daha fazla  
Merhaba
Laptopumun termal macununu yeniledim. Ama sıvı metal macun kullandım. İşlemci ve ekran kartımın çevresine kapton bant yapıştırmam gerekiyormuş yapmadım. Bir diğer olabilecek sorun da laptopumun sıcaklık değerlerine bakmak için program ararken yanlışlıkla bastığım link virüs bulaştırdı Windows'un anti virüs programı sorunu buldu kaldırdım. Buraya minidump dosyalarını bırakıyorum. 30 dakikada bir laptopum kapanıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. google dirive

Sıvı metal temas etmemesi gereken yerlere temas etmiş gibi görünüyor. Tekrar açıp temizleyin ve normal macun kullanın veya bantları gerektiği gibi uygulayıp tekrar sıvı metal uygulaması yapın.

Tam temas ettirememiş olabilir misin? Eğer sıvı metal kısa devre yaptırıyor olsaydı bilgisayar hiç açılmazdı.

Belki sıcaklıktan kapanıyordur.

Merhaba
Laptopumun termal macununu yeniledim. Ama sıvı metal macun kullandım. İşlemci ve ekran kartımın çevresine kapton bant yapıştırmam gerekiyormuş yapmadım. Bir diğer olabilecek sorun da laptopumun sıcaklık değerlerine bakmak için program ararken yanlışlıkla bastığım link virüs bulaştırdı Windows'un anti virüs programı sorunu buldu kaldırdım. Buraya minidump dosyalarını bırakıyorum. 30 dakikada bir laptopum kapanıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. google dirive
Büyük talihsizlik sıvı metali araştırmadan neden yaptınız ki?

Sıvı metal çok pislik bir şey, bakır bloğu da mahvediyor. İki üç derece düşsün diye uygulanacak şey değil bence.

Kısa devreye sebep olduysa temizlemek çözüm olmayabilir. Ama şu virüs falan mevzusu olayı karıştırmış, sistem yeni kurulmuşsa tekrar format atıp denesene bir?

Metal macun içlerindeki galyum, alüminyum ile tepkimeye girerek çürümesine yol açıyor. Aynı zamanda iletken bir madde, cihazınızda kısa devre yapabilir.
Temizledikten sonra kaliteli bir termal macun sürmenizi öneririm, umarım kısa devre olmamıştır.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim kapton bant alıp tekrar deneyeceğim laptopuda bu sürede kullanmayacağım. Minidump dosyaları ne diyor peki hiç anlamıyorum 😄

Technopat Haberler

Geri
Yukarı