2 293674 Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 989 Çözümler 1 18 Aralık 2021 #11 Ed1tH dedi: Katı. Sıvı olunca elim yağlanmış gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Kayganlaştırması benimde sinirimi bozuyor.
Ed1tH dedi: Katı. Sıvı olunca elim yağlanmış gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Kayganlaştırması benimde sinirimi bozuyor.
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.511 Makaleler 3 Çözümler 5 18 Aralık 2021 #12 Katı beyaz sabun, sıvı olanları sağlıksız buluyorum.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 18 Aralık 2021 #13 R.B.D dedi: ellerinizi yıkarken sıvı sabun mu, katı sabun mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sıvı kullanıyorum. Keyfim çatınca katıya geçiyorum. Nötr olarak takılıyorum.
R.B.D dedi: ellerinizi yıkarken sıvı sabun mu, katı sabun mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sıvı kullanıyorum. Keyfim çatınca katıya geçiyorum. Nötr olarak takılıyorum.
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #14 El için sıvı, yüz için yüz temizliğine özel katı sabun.
Lickerr Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 723 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #15 Sıvı sabun. Marselias sıvı sabununu alın bir daha katı sabun kullanmak istemeyeceksiniz
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 18 Aralık 2021 #16 Ellerimi yıkamıyorum. (Özellikle tuvaletten sonra.)
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 18 Aralık 2021 #17 casper hayranı dedi: Hocam en iyisi dezenfektan ya da kolonya Genişletmek için tıkla... Hocam, içerik bakımında deri sağlığı konusunda uzun süreli sık kullanım bir takım rahatsızlıklara neden olabilmektedir. Size tavsiyem sabun kullanmanızdır. Sağlıklı günler dilerim . Yszuf dedi: Ellerimi yıkamıyorum. (Özellikle tuvaletten sonra.) Genişletmek için tıkla... Yalayarak tükürük ile antiseptik olarak mı temizliyorsunuz Hocam?
casper hayranı dedi: Hocam en iyisi dezenfektan ya da kolonya Genişletmek için tıkla... Hocam, içerik bakımında deri sağlığı konusunda uzun süreli sık kullanım bir takım rahatsızlıklara neden olabilmektedir. Size tavsiyem sabun kullanmanızdır. Sağlıklı günler dilerim . Yszuf dedi: Ellerimi yıkamıyorum. (Özellikle tuvaletten sonra.) Genişletmek için tıkla... Yalayarak tükürük ile antiseptik olarak mı temizliyorsunuz Hocam?
2 293674 Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 989 Çözümler 1 18 Aralık 2021 #18 Yszuf dedi: (Özellikle tuvaletten sonra.) Genişletmek için tıkla... Bari bunu deme ya gözünü seveyim.
Yszuf dedi: (Özellikle tuvaletten sonra.) Genişletmek için tıkla... Bari bunu deme ya gözünü seveyim.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 18 Aralık 2021 #19 R.B.D dedi: Hocam, içerik bakımında deri sağlığı konusunda uzun süreli sık kullanım bir takım rahatsızlıklara neden olabilmektedir. Size tavsiyem sabun kullanmanızdır. Sağlıklı günler dilerim . Yalayarak tükürük ile antiseptik olarak mı temizliyorsunuz Hocam? Genişletmek için tıkla... Antiseptik olarak ellerime NH3'lü doğal atık kullanıyorum.
R.B.D dedi: Hocam, içerik bakımında deri sağlığı konusunda uzun süreli sık kullanım bir takım rahatsızlıklara neden olabilmektedir. Size tavsiyem sabun kullanmanızdır. Sağlıklı günler dilerim . Yalayarak tükürük ile antiseptik olarak mı temizliyorsunuz Hocam? Genişletmek için tıkla... Antiseptik olarak ellerime NH3'lü doğal atık kullanıyorum.
casper hayranı Picopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 154 Çözümler 3 18 Aralık 2021 #20 R.B.D dedi: Hocam, içerik bakımında deri sağlığı konusunda uzun süreli sık kullanım bir takım rahatsızlıklara neden olabilmektedir. Size tavsiyem sabun kullanmanızdır. Sağlıklı günler dilerim. Yalayarak tükürük ile antiseptik olarak mı temizliyorsunuz Hocam? Genişletmek için tıkla... Evet hocam ağzınıza sağlık saygılar.
R.B.D dedi: Hocam, içerik bakımında deri sağlığı konusunda uzun süreli sık kullanım bir takım rahatsızlıklara neden olabilmektedir. Size tavsiyem sabun kullanmanızdır. Sağlıklı günler dilerim. Yalayarak tükürük ile antiseptik olarak mı temizliyorsunuz Hocam? Genişletmek için tıkla... Evet hocam ağzınıza sağlık saygılar.