Soğutma performansı havaya kıyasla nasıldır? Güvenilir mi? Sızdırma sorunu yaşatır mı? Sızdırırsa sızan sıvı parçalarıma zarar verir mi? Kapalı sıvı soğutmalarda içindeki sıvıyı değiştirmemiz gerekir mi? Temizliği basit midir? Ufak overclocklar için şart mıdır? Sıvı soğutma tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevaplarsanız sevinirim hem sıvı soğutma araştıran arkadaşlar bilgilenir kafalarında soru işareti kalmaz. Güzel bir iş başarmış oluruz, kalıcılığı olan bir konu olur.
Siteler de görmüş olduğunuz markaların sıvı soğutmalarını temizleyemezsiniz. 4-5 yıl kullanımdan sonra genelde radyatör pompası ölür ve değiştirmek gerekir. İçinde ki suyun azaldığını duymuştum ama kendim Thermaltake Water 3.0 Pro kullanıyorum 4.5 sene oldu hala içinde suyu var. Ufak OC için değil de stabil sıcaklık istiyorsanız sistemde birebirdir. Gerçi artık Hava soğutma modelli soğutmalar bile yeterli işi görüyor. Yani tercih meselesi.
Üründen ürüne değişir genel olarak iyidir daha az hacimde tuttuğundan. Güvenilir. Sızdırmaz, vermez, gerekmez. Bir temizlik gerekmez toz almak dışında,