Sıvı soğutma almaya değer mi ?

19 Mart ile 30 Mart arasında fiyatı 59.99$ olmuştu. Ben de 30 Mart günü aldım.
Güzel fiyat gerçekten aşağı yukarı 200-220 tl ye satın almışsınız. Bende yarın teslim alıcam bugün oturduğum yerdeki şubeye geldi ürün yarın sabahtan gidip alıcam. Ama güç kaynağım serviste buyüzden kullanmak için birkaç gün daha beklemem gerekecek.
Buyüzden bir kaç soru yönelteyim hemen, ürünün kurulumu uğraştırıyormu çok ? ve
ısı değerleri ne durumda işlemcinin ? overclock'lumu kullanıyorsunuz ? Internette karşılaştırmalar mevcut fakat direk kullanıcıdan bilgi almak daha sağlıklı

Kurulumu zor değil, kitapçıktan bakarak rahat yapılıyor. İşlemci değil de APU kullanıyorum [emoji14] . Aslında APU sisteme değil kendi sistemime almıştım. Kardeşim çok ısrar edince onun sisteme taktık. 7850k kullanıyor. CPU 4.7Ghz , GPU 1108Mhz , NB 2Ghz frekanslarında çalışıyorlar. Stabil, bir sıkıntı yok. Sistem boşta 32 derece, Prime 95 ile yükte en fazla 65 derece gördüm. Soğutucu işini iyi yapıyor. Fanlar tam devirde çok ses yapıyor. Kardeşim memnun. Bence siz de memnun kalacaksınız.

Haftaya bende sıcaklık değerlerini paylaşırım. Bu değerlerde bu sıcaklık iyimiş

Burdan 2 sonuç çıkıyor.
-Amd çok ısınıyor diyenler boş konuşuyor.
Ve/Veya
-Soğutucu işini çok iyi yapıyor.
Sanırım amd denildiği kadar çok ısınmıyor ama aynı zamanda soğutucu da işini iyi yapıyor Benim vardığım sonuç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fizik ve kimya bilgilerinizi gözden geçirmenizi öneririm. Her sıvı iletkendir demeniz çok ama çok yanlış!

Fizik ve kimya bilgilerinizi gözden geçirmenizi öneririm. Her sıvı iletkendir demeniz çok ama çok yanlış!
Doğru demiş. Her sıvı iletkendir. Aksine örnek verebilir misin? Sakın saf su filan da deme. Çünkü bilinenin aksine saf su iletkendir. İletken değildir diye sadece ilkokulda deniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…