Sıvı Soğutma Bakım Maliyeti

ardahan

Hectopat
Daha fazla  
Oyun için sistem toplamayı düşünuyordum.
(8GB ekran kartı, i7 6700k işlemci kesin olacak)
Sistemin her şeyini topladım sayılır ama babam almışken en iyisini al oğlum dedi ve bana i7 işlemci aldı fakat burada şöyle bir sorun karşıma çıktı; "soğutma".

Yaptığim araştırmalardan sonra sıvı soğutmanın 6 ayda bir değişmeye ihtiyacı olduğuna dair bilgiler edindim. Şu an kararsız kaldığımdan dolayı bana degişim maliyeti vs. konularda artı ve eksi yönleri varsa değerlendirip sonuç olarak beni bilgilendirmenize ihtiyacım var.

Not: Parçaların fiyatı önemli degil önermek istediğiniz bir ekipman varsa ya da sıvı soğutmaya rakip bir işlemci fanı modeli var ise yazarsanız sevinirim.

Kapalı devre bir sıvı soğutma alacaksan bakıma ihtiyacın olmayacak. Belirtilen bakım işlemleri custom sıvı soğutma sistemleri için geçerli.

Bahsettiğin bilgileri edindiğin sitenin ilgili konusundan bir link atmanı önemle rica ediyorum, bakayım kimlermiş.
6700K iyi bir işlemci, yanına iyi de bir anakart alınırsa güzel bir sıvı soğutma ile birlikte hız aşırtma yapılabilir.
Sistemi aldıktan sonra öyle bir rican olursa yardımcı olurum, etiketlemen yeterli.

Sıvı soğutma önerisi istersen ayrı bir başlık altına yine sorabilirsin, bütçe belirtmek şartıyla.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı