Sıvı soğutma borusu ekran kartına değiyor

icarusEterna

Femtopat
Arkadaşlar selam, PF240 sıvı soğutma aldım. Sıvı soğutmayı yerleştirdim fakat, boruları ekran kartına değiyor. Bu bir sorun yaratır mı? Diğer bir sorum ise, kablolamayı nasıl yapacağımı bilmiyorum. Önerdiğiniz bir video var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinin olduğu yerden boruları hareket ettirerek yerini değiştirebilirsin diye hatırlıyorum.

Bir sorun olmaz. Kasanın içi ve ekran kartının üzeri bayağı tozlanmış açmışken sil onları da.
Evet kasayı temizleyeceğim. Ama kablolama ile ilgili hala bir video bulamadım. Önerdiğiniz bir video var mı? Ya da ben fotoğraf atsam yardımcı olabilir misiniz?

Radyatörü yukarı takın. Şuan ısınan radyatördeki hava direkt ekran kartına gidiyor.

Maalesef kasa önüne radyatör takılması evet işlemci ısısını daha düşük seviyeye çekiyor fakat kasa içi sıcaklığı özellikle ekran kartı sıcaklığını olumsuz etkiliyor.

Evet kasayı temizleyeceğim. Ama kablolama ile ilgili hala bir video bulamadım. Önerdiğiniz bir video var mı? Ya da ben fotoğraf atsam yardımcı olabilir misiniz?

Ben kablolamada bir sorun göremedim. Soğutma soğutmanın boruları da dayanıklı olur öyle değme ile zarar görecek bir durum olmaz. Diğer ihtimalle sıvı soğutmayı kasanın üst tarafına montelersin o kablolar da kasanın boşluk kısmından kıvrılır işlemciye doğru. Ön tarafa da 1-2 kasa fanı eklersin.

O kadardan bir şey olmaz da boruların üst tarafa gelmesi gerekmiyor mu?
Gamers Nexus'un yaptığı testlere göre en ideali bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…