Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 30 Kasım 2019 #11 Lemi Galip dedi: Kapalı devre de zor bir durum. Anakart üreticilerinin ve AIO üreticilerinin önerdiği son devir. Genişletmek için tıkla... Son devirde kullanacağım o halde. Yeterki patlamasın da, pompasında değilim ben. Ekran kartından olmayalım.
Lemi Galip dedi: Kapalı devre de zor bir durum. Anakart üreticilerinin ve AIO üreticilerinin önerdiği son devir. Genişletmek için tıkla... Son devirde kullanacağım o halde. Yeterki patlamasın da, pompasında değilim ben. Ekran kartından olmayalım.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 30 Kasım 2019 #12 Tortue dedi: Son devirde kullanacağım o halde. Yeterki patlamasın da, pompasında değilim ben. Ekran kartından olmayalım. Genişletmek için tıkla... Bu da zor bir durum ama olmayagi anlamına gelmiyor. Risk her zaman vardır. Sıvı soğutma değil sadece aldığınız tüm parçalar için geçerli.
Tortue dedi: Son devirde kullanacağım o halde. Yeterki patlamasın da, pompasında değilim ben. Ekran kartından olmayalım. Genişletmek için tıkla... Bu da zor bir durum ama olmayagi anlamına gelmiyor. Risk her zaman vardır. Sıvı soğutma değil sadece aldığınız tüm parçalar için geçerli.