Sıvı soğutma için 550M DS3H anakartımda AiO pump yeri yok

Sayargaming

Centipat
Daha fazla  
Anakart
B550m DS3h
Merhaba arkadaşlar, benim anakartımda AiO pump yeri yok ben sıvı sogutmanın pompasının kablosunu nereye takabilirim? Anakartta 2tane SYS_FAN yeri. CPU fan yeri var. Bir de sıvı soğutma fanlarının kablolarını nereye takabilirim?
Anakart: B550M DS3H.
Sıvı soğutma: Gamepower skadi 240mm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konudan bagimsiz o sivi sogutma iyi degil. Yakin tarihte aldiysan iade et ustune para koyup DeepCool marka al. Ya da direkt tower tipi sogutucu al daha iyi sogutur. Girisinde giris seviyesi skadi 240mm.

Pompa bağlantısını CPU soketine yapın. Radyatör fanlarini da SYS fana. Yeterli port yoksa fan coklayici alıp SYS fan portlarının birini cogaltacaksiniz öyle takacaksaniz fanları.
Aynen öyle, pompa devir hızını işlemci fan hızı ayarından yaparsınız, radyatör fanlarını da sys1 sys2 bağlantısına takarsanız fan ayarını sys1-2 kısmından yaparsınız.

Pompa bağlantısını CPU soketine yapın. Radyatör fanlarini da SYS fana. Yeterli port yoksa fan coklayici alıp SYS fan portlarının birini cogaltacaksiniz öyle takacaksaniz fanları.
Teşekkürler

Konudan bagimsiz o sivi sogutma iyi degil. Yakin tarihte aldiysan iade et ustune para koyup DeepCool marka al. Ya da direkt Tower tipi sogutucu al daha iyi sogutur. Girisinde giris seviyesi skadi 240mm.

Sana bir şey sormak istiyorum peki DeepCool önerebileceğin bir sıvı soğutma var mı hava soğutma istemiyorumda.

Son düzenleme:
Konudan bagimsiz o sivi sogutma iyi degil. Yakin tarihte aldiysan iade et ustune para koyup DeepCool marka al. Ya da direkt Tower tipi sogutucu al daha iyi sogutur. Girisinde giris seviyesi skadi 240mm.

Hocam pek öyle değil ben de öyle sanıyordum. Bende 12400F ve 360mm skadi var ve ben işlemcimin hiç 50 dereceleri geçtiğini görmedim 45-49 aralarında dolaşıyor. Ha belki 12900K takarsanız filan zorlanır ki neredeyse hiçbir soğutucu 1290k yı soğutamıyor adam gibi.

Soğutucu iyi olduğu için değil gereksiz yüksek mm ve hava soğutma ile bile buz gibi olan bir işlemci kullandığınız için soğuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…