B Braymm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #11 Fatihh_ dedi: Hani malzeme ve fan kalitesi, sessizliği, CFM değerleri hani Genişletmek için tıkla... ?
Fatihh_ dedi: Hani malzeme ve fan kalitesi, sessizliği, CFM değerleri hani Genişletmek için tıkla... ?
Fatihh_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.918 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Nisan 2021 #12 Braymm dedi: ? Genişletmek için tıkla... Arkadaş demiş ya marka takıntısı diye. Olay markası değil.
B Braymm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #13 Fatihh_ dedi: Arkadaş demiş ya marka takıntısı diye. Olay markası değil. Genişletmek için tıkla... Marka takıntın varsa diyen benim zaten. İkisi de birebir aynı kasa, malzeme kalitesi ve hava sirkülasyonu da benzer seviyede fakat bazı insanlar markaya önem veriyor o yüzden Dark diye burun kıvıran olursa diye muadili Lian-li olanı da attım.
Fatihh_ dedi: Arkadaş demiş ya marka takıntısı diye. Olay markası değil. Genişletmek için tıkla... Marka takıntın varsa diyen benim zaten. İkisi de birebir aynı kasa, malzeme kalitesi ve hava sirkülasyonu da benzer seviyede fakat bazı insanlar markaya önem veriyor o yüzden Dark diye burun kıvıran olursa diye muadili Lian-li olanı da attım.