İyi günler elimde olan parçalar ile birlikte uyumlu sıvı soğutma, kasa ve güç kaynağı arıyorum ama işin içinden çıkamadım elimdeki parçalara göre öneri yapabilir misiniz?
Teşekkürler.
Hepsi için toplu bütçe 9k ise hava soğutma almalısınız yoksa adam akıllı PSU ve Kasa alamazsınız büyük ihtimalle. En sonki piyasayı hatırlamıyorum. @Kaan Diktaş
Hepsi için toplu bütçe 9K ise hava soğutma almalısınız yoksa adamakıllı PSU ve kasa alamazsınız büyük ihtimalle. En sonki piyasayı hatırlamıyorum. @Kaan Diktaş
En ucuz MSI MPG VELOX 100R WHITE 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG VELOX 100R WHITE 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI MPG A850G Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG A850G Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 5.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI Mag CoreLiquid M360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag CoreLiquid M360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.954,92 TL'den başlayan fırsatları yakala!