Sıvı Soğutma, Kasa ve PSU Önerisi

crymaN

Kilopat
Arkadaşlar ortalama 2500-3000 TL arası sıvı soğutma, kasa ve PSU önerisi yapar mısınız? Kasa ve sıvı soğutma RGB olması şart. Sistem i7 9700K, RTX 2080.

Son düzenleyen: Moderatör:
H500P
ML360R
FSP 850W
Sisteminize 850W yetecektir diye düşünüyorum. Toplam 3.300 TL yapıyor. Eğer bunu alacaksanız PSU'yu aldığınız yere sorun içinden kablo çıkmasına dikkat edin. Bazı FSP ürünlerinde çıkmayabiliyormuş.

Ben nedense hepsi bi marka olsun istiyorum
Güç kaynağı dışında diğer ikisi aynı marka onları da özellikle aynı marka seçtim. Bende de var o takıntı gibi bir şey :D Ama PSU çok etki etmez ona. Bu bütçedeki en iyi PSU'dur kendisi.

psu şuan tr deki en ucuz fiyat 829 tl bu fiyata
Bu psu alınması daha mantıklı değil mı
Verdiğiniz link açılmıyor. Ama illaki Cooler Master olsun derseniz bunu öneririm.

PSU şimdi açılıyor mu
Evet açılıyor. İkisi de 80+ Gold ve 850W. FSP daha ucuz ve tam modüler. Eğer arkadaşın önerdiği Corsair dizilimi alacağım ve inadım inat hepsi aynı marka olacak diyorsanız... Bendensiniz :D Şaka bir yana bu da güzel bir PSU istediğinizi alın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı