egeecan Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 967 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #1 Dün 1000 TL'ye tek fanlı sıvı soğutma gördüm sizce tek fanlı sıvı soğutma mı hava soğutma mı? Not: Benim işlemcim için değil genel olarak. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2024
Dün 1000 TL'ye tek fanlı sıvı soğutma gördüm sizce tek fanlı sıvı soğutma mı hava soğutma mı? Not: Benim işlemcim için değil genel olarak.
E EjderLefLef Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.460 Çözümler 2 14 Kasım 2024 #2 egeecan dedi: Dün 1000 TL'ye tek fanlı sıvı soğutma gördüm sizce tek fanlı sıvı soğutma mı hava soğutma mı? Not: Benim işlemcim için değil genel olarak. Genişletmek için tıkla... Tek fanlı sıvı soğutmanın çok işlevsel olacağını düşünmüyorum onun yerine hava soğutmalı daha mantıklı.
egeecan dedi: Dün 1000 TL'ye tek fanlı sıvı soğutma gördüm sizce tek fanlı sıvı soğutma mı hava soğutma mı? Not: Benim işlemcim için değil genel olarak. Genişletmek için tıkla... Tek fanlı sıvı soğutmanın çok işlevsel olacağını düşünmüyorum onun yerine hava soğutmalı daha mantıklı.
Yigitshh Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 381 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #4 egeecan dedi: Dün 1000 TL'ye tek fanlı sıvı soğutma gördüm sizce tek fanlı sıvı soğutma mı hava soğutma mı? Not: Benim işlemcim için değil genel olarak. Genişletmek için tıkla... Bu maddi bütçe ve tercih olayı. Sıvı soğutucu performans olarak iyidir fakat kimi kule tipi soğutucular da sıvı soğutmanın verdiği performansı verebilir. Sıvı soğutucu görüntü olarak şıktır kule tipleri biraz daha kaba durur.
egeecan dedi: Dün 1000 TL'ye tek fanlı sıvı soğutma gördüm sizce tek fanlı sıvı soğutma mı hava soğutma mı? Not: Benim işlemcim için değil genel olarak. Genişletmek için tıkla... Bu maddi bütçe ve tercih olayı. Sıvı soğutucu performans olarak iyidir fakat kimi kule tipi soğutucular da sıvı soğutmanın verdiği performansı verebilir. Sıvı soğutucu görüntü olarak şıktır kule tipleri biraz daha kaba durur.
Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 12 14 Kasım 2024 #5 egeecan dedi: Dün 1000 TL'ye tek fanlı sıvı soğutma gördüm sizce tek fanlı sıvı soğutma mı hava soğutma mı? Not: Benim işlemcim için değil genel olarak. Genişletmek için tıkla... i7 13,14 yoksa iyi bir hava soğutma 360mmye gerek olmadan iş görür.
egeecan dedi: Dün 1000 TL'ye tek fanlı sıvı soğutma gördüm sizce tek fanlı sıvı soğutma mı hava soğutma mı? Not: Benim işlemcim için değil genel olarak. Genişletmek için tıkla... i7 13,14 yoksa iyi bir hava soğutma 360mmye gerek olmadan iş görür.