Sıvı soğutma mı kule tipi soğutma mı?

xorram

Picopat
Merhaba arkadaşlar,

Ben bu sistemi alacağım bu sistemde kasa içinde 4 fan geliyor yeterli midir ki bence değil,
Soğutıcı ekle kısmında seçenekler var ilki 400 TL değmez almaya 2. si ise 1200 TL kule tipidir de mi benim bildiğim öyle 3. sü 1400 TL sıvı soğutma sonra devam ediyor, sizce hangisini alayım? Oyun oynarken takılmasın falan istiyorum yani.

Bir de 3. sıvı soğutma kapalı devre mi açık devre mi yani sıvısını değiştirmeye gerek var mı sürekli?

Hyper 212 yeterli olur.
Abi pardon da sistemin içinde alınacak soğtucuları demiştim ayrı alabilirmiyim bilmiyorum çünkü kendim takamam

Kule tipi hocam sıvı soğutucu o işlemciye gerekmez bu varken. Fiyatı uygundur ve çok iyi performansı vardır aynı işlemcide kendim kullanıyorum 62 derece en yüksek gördüğü.
Hocam site içerisşndeki işlemci seötikten sonraki yerden seçer misiniz ayrı alıp takamam da

Abi pardon da sistemin içinde alınacak soğtucuları demiştim ayrı alabilirmiyim bilmiyorum çünkü kendim takamam
Montajı çok zor değil aslında ama stok soğutucu ile bir süre idare edip sonra da alabilirsiniz. Stok soğutucuda sadece sesli ve biraz sıcak çalışır performansa etkisi olmaz.

Hyper 212 kule tipi de mi

Montajı çok zor değil aslında ama stok soğutucu ile bir süre idare edip sonra da alabilirsiniz. Stok soğutucuda sadece sesli ve biraz sıcak çalışır performansa etkisi olmaz.
Yok hocam şimdi ben bunu siteden alınca kadanın içindeki fanlarla gelmiyor mu yani

Bir de sistem nasıl hocam daha iyi sistem öneriniz varsa açığım bu fiyat civarlarında artırılıp azaltılabilir fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…