Ne kadar bütçe ayırabilirsiniz maksimum? Eğer yeterli miktarda bütçe varsa hem soğutucu hem kasa alabilirsiniz.
2k civarı 2 ay daha beklersem bütçe artacak.Ne kadar bütçe ayırabilirsiniz maksimum? Eğer yeterli miktarda bütçe varsa hem soğutucu hem kasa alabilirsiniz.
Kasa eski maalesef. Önce sıvı soğutma alıp sonra kasa mı alsam diyorum.Normalde bu durumlar yüzünden mesh kasa tercih ediyorlar. Kasan her açıdan çok kapalı, sıvı soğutucu ile halledebilirsin ısınma sorununu ama 97 derece biraz aşırıymış sanki. Sıvı soğutucudan önce kasanı değiştirmelisin bence.
Stok fan hocam.İşlemci soğutucunuz nedir? Önerim hem kasa değiştirip, hem de kaliteli bir soğutucu almanız.
Stok fan ile bu kasada böyle sıcaklıklar oluşması normal.2K civarı 2 ay daha beklersem bütçe artacak.
2k civarı 2 ay daha beklersem bütçe artacak.
Kasa eski maalesef. Önce sıvı soğutma alıp sonra kasa mı alsam diyorum.
Stok fan hocam.
2K'yı şimdiden de harcayabilirsiniz, beklemeye gerek yok.
+
Silverstone Hydrogon D120 ARGB 6 Isı Borulu, 2x12cm ARGB Led Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (SST-HYD120-ARGB) - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
SST-HYD120-ARGB-icgorsel Teknik Özellikler Fan Boyutu 120mm Fan LED Addressable RGB Fan Bağlantı Tipi 4 Pin PWM Max Hava Akımı 56.23 CFM Fan Hızı 0~1850RPM ± %10 İşlemci...www.teknobiyotik.com
Yukarıdaki arkadaşın attığı öncelikli olsun der misiniz hocam?
Sen şimdiden kasanı değiştir, bu sıkıntından kurtulursun bir ölçüde. Daha sonra bakarsın sıvı soğutmaya. 97 derece baya sıkıntı çünkü. Tercihin de mesh kasalardan yana olursa çok iyi olur. Tozlanması daha kolay oluyor ama cidden fark yaratıyor.2K civarı 2 ay daha beklersem bütçe artacak.
2k civarı 2 ay daha beklersem bütçe artacak.
Kasa eski maalesef. Önce sıvı soğutma alıp sonra kasa mı alsam diyorum.
Stok fan hocam.