Sıvı soğutma mı yeni kasa mı?

+1 diyorum.

Sıvı soğutma konusunda katılıyorum ama, hava sirkülasyonu diğerinde daha iyi olur gibi duruyor. Özellikle de önündeki dizayndan dolayı hava dolaşımını hafiften engeller gibi.

Bir şey olmaz, 3 tane fan yaldır yaldır hava alabildikten sonra o kadarına bakmaya gerek yok.

AirHawk Duo'da malzeme mi ne plastikti sanırım, öyle hatırlıyorum. Dark Maxima V20 var onun tasarımında, daha iyi ondan.

AirHawk Duo'da malzeme mi ne plastikti sanırım, öyle hatırlıyorum. Dark Maxima V20 var onun tasarımında, daha iyi ondan.
Derinlemesine inceleyeceksek SilverStone Hydrogon D120'de, ID-Cooling SE 224 XT'den daha iyi değil.

Hocam bu konularda çok bilgim yokta senin bu önerin bana çözüm olur mu dersin? Ona göre sipariş vereceğim.
Bu kasayı alırsam sıvı soğutma almama gerek yok mu? anlayamadım kasa harici sıvı soğutma alacak mıyım?

Derinlemesine inceleyeceksek SilverStone Hydrogon D120'de, ID-Cooling SE 224 XT'den daha iyi değil.

Tutarsızlıklar var, Fuma 2 ile TechPowerUp'taki incelemelerde SE 224 XT birbirine yakınken biliyoruz ki 3950X 200W çekerken dayanamaz. Ayrıca ilk fotoğraftaki görünüşte de Dark Rock Pro 4 ile aynı Dark Rock Pro 4 Fuma 2 gibi çok daha kallavi olmasına rağmen.

Hydrogon'un incelendiği testlerde 34 e-Sports Duo bile geçiyor onu güya. Bu arada TechPowerUp'taki incelemelerde biri 8700K, diğeri 10900K.
Hocam bu konularda çok bilgim yokta senin bu önerin bana çözüm olur mu dersin? Ona göre sipariş vereceğim.

Olur, 500 TL falan kalıyor geriye. Onu da kullanırsanız daha iyi donanımlar gelir, ama gerek yok.

Yalnız SilverStone soğutucusunun test sıralamasında ID-Cooling soğutucusu da bulunuyor. TechPowerUp'ın direkt kötü göstermek isteyeceğini sanmıyorum. Ama "daha iyi" diyebileceğim bir şey göremiyorum. Isı borusu ya da boyut bu konuda da çok etken olmuyor yani. Corsair A500 en büyük örneklerden biri. Hatırlıyorsun.

Hacı kasayı değiştir üstüne de 200 250 ekleyip Wraith Prism tak 70 derecelere iner.

A500'de bir sıkıntı var zaten, Ninja 5 gibi bir yapısı olup da daha kötü performans nasıl oluyor anlamıyorum, gerçi Fuma 2 Ninja 5'ten de iyi

Aradaki fark şu: Gamers Nexus 200W çektiriyor 3950X'e, TechPowerUp'ta ise güç tüketimini bilmiyoruz. 125W falan çekiyorsa ancak o kadar fark olur zaten 5 derece falan. Fuma 2 gibi o fan-kule-fan-kule yapılar genelde tek kule-çift fan yapılarını geçiyor. Biraz soğutucu incelemesi bakmaktan alıştım bu denkleme, Hydrogon ARGB avantajı da var o da bir artı. Anakart da destekliyor.

Dediğiniz kasayı alsam, AMD Wraith Prism 92mm AM4 RGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bir de bunu nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…